Alketas ρώτησε πριν 8 έτη

ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ. ΦΊΛΕ ΝΊΚΟ 1 ΕΡΏΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΉΜΕΡΑ ΚΑΙ 1 ΙΔΈΑ. ΕΡΏΤΗΣΗ :ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ Η ΔΙΑΦΟΡΆ ΜΕΤΑΞΎ ΤΧΤ ΚΑΙ HTML ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΤΟ ΤΧΤ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΏ ΤΟ HTML ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ( ΕΙΚΌΝΕΣ ΚΛΠ ). Η ΙΔΈΑ ΕΊΝΑΙ Η ΕΞΗΣ :ΠΏΣ ΣΑΣ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΤΟ SITE ΈΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΛΕΞΙΚΌ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ TΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ .ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΏΣ ΜΟΥ ΉΡΘΕ Η ΙΔΈΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΌ. ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ (PC TABLET SMARTPHONE ΚΛΠ ) ΟΙ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΌ ΡΩΤΆΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ  PDF TXT HTML FTP EXE ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΌ ΆΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ. ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΣΤΟ INTERNET  ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΈΜΑ :ΜΠΟΡΕΙΣΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΌΝ ΑΚΡΙΒΏΣ ΤΟ ΛΟΓΟ. ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ 10 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ 1010. ΕΓΏ ΠΆΝΤΩΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ (ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΈΜΑΤΑ )ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΌΛΟΙ  (ΑΡΧΑΡΙΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ)ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΤΆΚΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΟΥΝ ΩΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΧΩΡΊΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. .ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΉΡΘΕ Η ΙΔΈΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΞΙΚΌ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ  (ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΑΥΤΗΣ ).ΟΎΤΕ ΞΕΡΩ ΠΏΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΑΝ ΙΔΕΑ. ΓΕΙΆ ΣΑΣ. 

2 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Το σκεπτικό σου είναι λάθος και σου εξηγώ: Αν δεν ψάξεις δεν θα μάθεις. Το κάθε forum το κάθε site και οτιδήποτε άλλο που προσφέρει ή προσπαθεί να προσφέρει ένα είδος βοήθειας σε συγκεκριμένα θέματα, προϋποθέτει ότι ο χρήστης που αναζητά βοήθεια, έχει κάνει ήδη τις προσπάθειες του, και δεν κατάφερε να βρει λύση. 
Κάποιος που κάνει ερωτήσεις χωρίς να έχει προσπαθήσει πρώτα μόνος του, δεν είναι χρήσιμος, ούτε για τον εαυτό του, ούτε για την κοινότητα που διαβάζει την ερώτηση του, ούτε για αυτόν που απαντάει την ερώτηση του.
Σαν αρχάριος είναι απόλυτα λογικό να έχεις ένα σωρό απορίες, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τις απομονώσεις και να προσπαθείς να λύσεις μια την φορά. Θα δεις ότι θα δουλέψει σίγα σίγα.
Είμαι σίγουρος ότι αν έψαχνες στην google "τι είναι τα html αρχεία" θα έβρισκες κάτι. Μετά θα μπορούσες να κάνεις μια αναζήτηση για τα pdf ή για τα txt. Προσπαθώντας να λύσεις μια απορία την φορά θα δεις ότι είναι καλύτερο.
Αν απαιτεί χρόνο; Φυσικά και μερικές φορές πολύ χρόνο και άλλο τόσο, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να μάθεις.

Alketas απάντησε πριν 8 έτη

ΔΑΣΚΑΛΕ ΝΊΚΟ ΌΠΩΣ ΑΚΡΙΒΏΣ ΤΑ ΛΕΣ.ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΟΛΎ ΔΥΣΚΟΛΑ "ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ".ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΜΙΑ ΚΙ ΕΞΩ ΚΙ ΑΥΤΌ ΣΊΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ. ΌΝΤΩΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΈΝΑ ΨΑΞΙΜΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΟΔΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑ ΈΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ .ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΙ LINK ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΩ ΑΠΌ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΣΕ ΠΑΛΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΈΧΑΣΑ. ΔΑΣΚΑΛΕ ΝΊΚΟ ΧΑΙΡΕΤΏ. ΓΕΙΆ ΣΑΣ.