Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΔιαφορετικό κλειδί στα win10 pro από αυτό της ενεργοποίησης
nmanolis69 ρώτησε πριν 6 έτη

Έχω έναν ΗΡ8300 SFF ο οποίος είναι  i5 3570,με 4GB RAM, 500GB hitachi ATA HDD. Εγκατέστησα πρώτα τα win7 ultimate x64 και ύστερα αφού εγκατέστησα όλους τους drivers προχώρησα σε αναβάθμιση σε win10 pro x64.
Ενεργοποίησα στην συνέχεια το κλειδί των windows 10 (νόμιμα αγορασμένο) και  πήρα την ψηφιακή υπογραφή για το γνήσιο των windows.
Όταν όμως προσπάθησα να βρω ποιο είναι το κλειδί των windows 10 με το ProduKey της NirSoft, τότε διαπίστωσα ότι διαφέρει το αποτέλεσμα του κλειδιού, από αυτό που αρχικά είχα βάλει όταν ενεργοποίησα τα windows 10.
Τα ερωτήματα είναι τα εξής:

  • Τι συμβαίνει και βγαίνει διαφορετικό key από αυτό που έδωσα όταν έκανα την ενεργοποίηση των windows;
  • Υπάρχει κάποιο λάθος που έκανα στην ενεργοποίηση;
  • Είναι έγκυρο το key  που αγόρασα;
  • Μήπως παίζει ρόλο ότι τα win7 ultimate x64  που είχα δεν είχαν αγορασμένη άδεια αλλά ήταν σπασμένα;

Περιμένω  με αγωνία τις απαντήσεις σας
Νίκος Μανώλης
e-mail: nmanolis69@yahoo.gr

2 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Μπορούσες από την αρχή να κάνεις εγκατάσταση τα win10 κατευθείαν ,αφού είχες γνήσιο product key για win10 όπως λες.
Το άρθρο του pcsteps για το Produkey αναφέρει πως το κλειδί για τα win10 που δείχνει ,είναι κάποιο από τα προεπιλεγμένα κλειδιά που χρησιμοποιεί η microsoft .   Λογικά το κλειδί των win10 που αγόρασες είναι έγκυρο ,(διαφορετικά δε θα γινόταν δεκτό) απλώς είναι αποθηκευμένο στους servers της Microsoft επειδή θεωρούνται τα win10 ,πως είναι από αναβάθμιση.  Μα και γνήσια να ήταν τα win7 ,και πάλι το κλειδί για τα win10 που θα έβλεπες με το Produkey ,θα ήταν από τα προεπιλεγμένα.
Από πού αγόρασες το κλειδί ? Δεν έχεις κάπου γραμμένο τον κωδικό του κλειδιού ?

nmanolis69 απάντησε πριν 6 έτη

Το αγόρασα από το e-bay από το computers reborn LTD,(http://stores.ebay.co.uk/computersrebornltd?rmvSB=true)  και έχω γραμμένο τον κωδικό σε χαρτί εκτός υπολογιστή. Απλά σε έναν έλεγχο που έκανα με το ProduKey της NirSoft βγήκε διαφορετικό κλειδί και ανησύχησα μήπως γενικά υπάρξει πρόβλημα. Πιθανά αργότερα να κάνω καθαρή εγκατάσταση των windows 10  και να βάλω το κλειδί που αγόρασα.
Να έιστε όλοι καλά στο PC STEPS γιατί η βοήθεια που προσφέρετε είναι ανεκτίμητη (και ΑΜΕΣΗ)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Νικόλαος Μανώλης