Giavag Giavag ρώτησε πριν 5 μήνες

Καλημέρα Γιάννης όταν πηγαίνω στη διαχείριση συσκευών Windows 10 στα Ελληνικά δεν μπορώ να βρω πώς περιγράφεται η μητρική μου she αυτό το κεφάλαιο και δεύτερον εάν κατά λάθος καταργήσω μία συσκευή μπορώ να διορθώσω το πρόβλημα με με μία απλή επανεκκίνηση χωρίς να κάνω restore η format ?ευχαριστώ

2 Απαντήσεις

Χρήστος Δρακάκης απάντησε πριν 5 μήνες

Το μοντέλο της μητρικής δε φαίνεται πουθενά στα Windows, ούτε στο Settings->System->About, ούτε στο Settings->Devices, ούτε στο Control Panel->Device Manager - η μητρική δεν είναι ακριβώς "συσκευή" άλλωστε. Πρέπει να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή όπως HWiNFO, Speccy ή CPU-Z. Αν απεγκαταστήσεις μια συσκευή υπάρχουν οι επιλογές Add Bluetooth or other device στο Settings->Devices και η Scan for hardware changes στο Control Panel->Device Manager. Μπορεί να χρειαστεί να επανεγκαταστήσεις και το driver της.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 μήνες

Καλησπέρα, μπορείς να βρεις πληροφορίες σχετικά με το hardware του υπολογιστή σου με εφαρμογές όπως το speccy, όπως περιγράφουμε και στον οδηγό εδώ. Εάν καταργήσεις μία συσκευή μέσα από τη διαχείριση συσκευών συνήθως μπορεί να τη βρει το σύστημα σου ξανά με έναν έλεγχο για αλλαγές στο υλικό ή εγκαθιστόντας ξανά τον σχετικό driver.