Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΔιευκρινιση για το κλειδι των windows
Marik ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπερα! Εχω ενα θεματακι....εχω windows 8.1 γνησια με κλειδι ΟΕΜ ..εχω μια εφαρμογη που λεγεται Key Finder και μου βγαζει το κλειδι ποιο ειναι....γιατι δεν αναγραφεται πουθενα στο λαπτοπ σε καμια ετικετα...επειτα ετρεξα και μια αλλη εφαρμογη που λεγεται windows product key finder και μου εβγαλε αλλο κλειδι αλλα παρ'ολα αυτα μου βγαζουν και τα δυο την ιδια ημερομηνια εγκαταστασης των Windows , τη μερα κλπ. οπως και το ιδιο αναγνωριστικο προιοντος....θελω να κανω φορματ το λαπτοπ σε μια εβδομαδα σχεδον...και δεν ξερω αν θα υπαρξει θεμα με το κλειδι για την ενεργοποιηση....μπορειτε να με βοηθησετε? και κατι ακομα επιπροσθετο.....ο φακελος των στοιχειων ληψης και της επιφανεις εργασιας ειναι στα αγγλικα......και δε μπορω να τα αλλαξω δε βρισκω καποια επιλογη...αν μπορειτε να μου υποδειξετε πως...ευχαριστω!

2 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Στα ΟΕΜ τα κλειδιά δεν είναι σίγουρα 100% με αυτά τα προγράμματα. Εφόσον έχεις laptop έχεις και recovery partition. Μέσω αυτού μπορείς να κάνεις επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις που είναι σαν κάνεις format.

Marik απάντησε πριν 9 έτη

τηλεφωνικη ενεργοποιηση πραγματοποιειται σε αυτη την περιπτωση? δοκιμασα πριν μερες επαναφορα συστηματος αλλα δεν βοηθησε αρκετα....και χριζει φορματ η περιπτωσις ... αρχικα οταν αγορασα το λαπτοπ τον οκτωβρη του 2013 ειχα windows 8 ( η εκδοση home φανταζομαι , ουτε RT ελεγε ουτε Ν....σκετο windows 8 ) ....μηπως οταν κανω φορματ να χρησιμοποιησω αρχειο ISO Windows 8 64 bit για το κλειδι ΟΕΜ ? Γιατι σκεφτομαι ισως να προερχεται απ το αρχικο λειτουργικο τοτε που ειχα το κλειδι μου...διευκρινιστε το μου αυτο παρακαλω