Vaso Karapapa ρώτησε πριν 9 έτη

Καλημέρα, εχω ενα λαπτοπ toshiba satellite το οποιο οταν εχει επανω τ καλωδιο τροφοδοσιας δν αναβει κανενα λαμπακι.....οταν παταω το power ανοιγει μονο το λαμπακι τροφοδοσιας ,για 2sec το ανεμιστηρακι κ τελος....καμια ενδειξη αλλη απο λαμπακια...νεκρό....εβγαλα μνημες ,δίσκους κ οτι αλλο υπάρχει στν μητρικη...τα ιδια....καμια ιδεα?

3 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Το πιο πιθανό είναι το τροφοδοτικό σου ή το καλώδιο τροφοδοσίας, δες αν έχει πουθενά τσακίσματα το καλώδιο ή αν έκει που συνδέεται στο laptop δεν έχει σπάσει κάτι. Δες αν έχει κάποιος φίλος σου τροφοδοτικό με τα ίδια χαρακτηριστικά και δοκίμασε με αυτό

Vaso Karapapa απάντησε πριν 9 έτη

Το.δοκιμασα...τα ιδια κανει....κ με τν μπαταρια μονο το ιδιο κανει..οποτε δν ξερω κατα πόσο ειναι ηεμα τροφοδοσίας.... καμια αλλη ιδεα? Κατι για ζεσταμα στη μητρικη κτλ που διαβασα? Overflow? Καπως ετσι το ελεγαν... κ αν το κανω τι ακριβως κανω με αυτό τν τρόπο κ πως το κανω?

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Μπορεί να βοηθήσει σε ορισμένες περιπτώσεις προσωρινά. Από την στιγμή όμως που δεν έχεις ενδείξεις λειτουργίας, δεν νομίζω να είναι για την περίπτωση σου. 
Αν επιμένεις και με δικιά σου ευθύνη, δοκίμασε με το πιστολάκι μαλλιών να ζεστάνεις την περιοχή της κάρτας γραφικών. Πάντως, υπάρχουν επαγγελματίες να απευθυνθείς για το laptop σου, να προσπαθείς να τους αντικαταστήσεις, δεν είναι και τόσο καλή ιδέα.