Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Facebook και Social MediaΔυσκολία διαγραφής φωτογραφιων απο messenger του Facebook
Vaio Sun ρώτησε πριν 5 έτη

Πως μπορουμε να σβυσουμε μια ή μαζικά φωτογραφιες που στειλαμε στο messenger του Facebook (ή chat αν θελετε) στο μακρυ παρελθον σε συγκεκριμενη ημερομηνια; Aς πουμε 10 Ιουνη 2015 ! Δεν βλεπω να υπαρχει πρακτικα ευκολος τροπος. Το να κανει κανεις scroll συνεχεια μεχρι το... 2015 θα παρει ωρες επι ωρων !

5 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Καλημέρα ,το έψαξα και μαζικά δε γίνεται αυτό.
Πατώντας παρατεταμένα πάνω στη φωτό ,δε σου δίνει επιλογή για διαγραφή ? (Όπως θα διέγραφες ένα μήνυμα)  Δες κι εδώ
https://m.facebook.com/help/messenger-app/242107552657620?helpref=faq_content

https://www.google.com/amp/s/m.wikihow.tech/Delete-Photos-on-Facebook-Messenger%3famp=1
Αν διαγράψεις μία ολόκληρη συζήτηση ,λογικά θα διαγραφεί κι η φωτό.

Vaio Sun απάντησε πριν 5 έτη

Αυτα τα εχω ηδη διαβασει και δεν δινουν λυση αλλιως δε θα εγραφα εδω.
Ειμαι πολυ σαφης.
Επαναλαμβανω πουθενα δε βρισκω ευκολο τροπο να παω σε συγκεκριμενη ημερομηνια να σβυσω απο εκει φωτογραφιες ή αρχεια αλλα. Εσυ μπορεις ας πουμε να πας με παραμετρο ημερομηνια μονο σε ενα μηνυμα το 2016; Και οχι δεν εννοω το κινητο. Στα windows στον messenger του Facebook.
Αλλα δεν εχει σημασια. Πουθενα δεν εχει τροπο να παω σε συγκεκριμενη ημερομηνια να δω γενικως κατι με παραμετρο μονο την ημερομηνια και οχι keywords.
δεξια (στα windows) στον Messenger εχει τα shared photos και files οπως δειχνει το παραδειγμα (οχι δικο μου) στο Link https://www.webproeducation.org/wp-content/uploads/2016/06/facebook-messenger-pc.png
στα windows κανω κλικ σε μια photo εκει και δεν εχει καμια επιλογη για διαγραφη.
Στο κινητο Αndroid παλι τα ιδια, κανω tap να διαλεξω τον παραληπτη μετα πανω δεξαι tap στο μπλε θαυμαστικο [ ! ] για να μπω στο χρηστη και στη λιστα πιο κατω με τις εικονες που του εστειλα, κανω tap σε μια εικονα και καμια επιλογη για διαγραφη. Μονο reply, edit Και more...
Στο More εχει μονο forward save info.

Vaio Sun απάντησε πριν 5 έτη

Kαι δεν επιθυμω να διαγραψω ολη τη συζήτηση. Μονο μερικες φωτογραφιες απο τη δικη μου πλευρά. Ο παραλήπτης αφου ειναι παλιες οι εικονες θα πρεπει να του πω να τις σβυσει και εκεινος χειροκινητα. (αμα βρω τον τροπο δηλαδη εγω πως θα γινει) 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος τρόπος για άμεση διαγραφή φωτογραφιών από το messenger..

Vaio Sun απάντησε πριν 5 έτη

Αυτό ειναι πολυ σοβαρό καθως θελω να σβυσω καποιες φωτογραφίες μονο σε μια συγκεκριμενη ημερομηνια που ειναι βασανιστηριο μεχρι να παω ας πουμε στο 2016 με συνεχη scroll καθως δε θυμαμαι καμια λεξη keyword που να ειχα γραψει εκεινη τη μερα.
Αν μπορει να βρεθει καποιος επισημος τροπος διαμαρτυρίας στο facebook ειναι καλοδεχουμενος.
Αλλιως θα πρεπει να ειδοποιησω τον/την συνομιλητη/ρια οτι θα σβύσουμε ολο το chat μας που κανουμε τοσα χρονια αφου κατεβασουμε απο το shared photos τις φωτογραφιες που θελουμε.!
Εγραψα στη σελιδα του facebook στο facebook σχετικά. Eπισης το ανεφερα σαν προβλημα απο το profile μου. Kανενα πιο αμεσο τροπο με email να τους γραψω δε βρηκα. Θα δω.