Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΔυσλειτουργία ένδειξης μπαταρίας συσκευής android
Mck Mck ρώτησε πριν 6 έτη

Καλημέρα. Φορτίζω πλήρως τη WT19i Sony Ericsson (Live with Walkman) συσκευή μου, μιλάω γύρω στα 5' και η ένδειξη (ακουστική ή οπτική) μου λέει πως η μπαταρία είναι στο 1%. Κλείνω τη συσκευή, την ξανανοίγω και η ένδειξη της μπαταρίας βρίσκεται μεταξύ 70% και 90%. Μιλάω λίγο ακόμα (2' με 3') και παει πάλι στο 1%. Βάζω τον φορτιστή (είτε με κλειστή, είτε με ανοιχτή τη συσκευή) και αρχίζει να φορτίζει από το 70% έως το 90%.
Τι μπορεί να φταίει?
Θα άλλαζα αμέσως τη μπαταρία (γύρω στα 3 χρόνια παλιά) αλλά, παλιότερα, μια άλλη συσκευή (Sony Xperia A1), έκανε ακριβώς τα ίδια. Άλλαξα μπαταρία και λίγο μετά (1 μέρα), "πέθανε". Στο service μου είπαν πως κάηκε η μητρική. Δεν γνωρίζω αν αυτό έχει κάποια σχέση, αλλά δυσκολεύομαι να δώσω €15 και να φταίει κάτι άλλο.
Ευχαριστώ, Μάκης.

1 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Μάκη. Δυστυχώς, αν δεν δοκιμάσεις, δεν υπάρχει τρόπος να βρεις τι φταίει. Το πιθανότερο είναι ότι ο σένσορας για τη μπαταρία έχει κάποιο πρόβλημα, οπότε μάλλον δεν θα έχεις κάποιο κέρδος αν την αλλάξεις. Βέβαια υπάρχει και περίπτωση να φταίει η μπαταρία, οπότε μια δοκιμή θα σε πείσει.