Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΔωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10
Γρηγόρης Παπαδόπουλος ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα. Θέλω να βάλω σε έναν υπολογιστή με Windows 7, τα Windows 10 δωρεάν. Ξέρω ότι έχει λήξει η δωρεάν αναβάθμιση αλλά μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει ακόμα τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο; ευχαριστώ πολύ!

8 Απαντήσεις

Κωνσταντίνος Ντούρος απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Γρηγόρη!
Υπάρχει τρόπος για δωρεάν αναβάθμιση απο τα windows 7 στα windows 10. Nα κοιτάξεις τον οδηγό που λεει για μεθόδους που ισχύουν ακόμα για τα windwos 10 και δωρεάν αναβάθμιση!!

Γρηγόρης Παπαδόπουλος απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστώ πολύ. Θα θελα να μου απαντησουν τα άτομα του site και να μου δείξουν και το link για να κατεβάσω με την δωρεάν αναβάθμιση. Τον οδηγό τον έχω βρει, έχω βρει και τα Windows 10 σε iso, όμως δεν έχω βρει το link για να γίνει η μετάβαση σε Windows 10.

Γρηγόρης Παπαδόπουλος απάντησε πριν 4 έτη

Αν μπορείς στείλε μου κι εσύ το link. Ευχαριστώ πολυ

Κωνσταντίνος Ντούρος απάντησε πριν 4 έτη

Καλημερα Γρηγόρη
Δεν ξερω εαν εχω δικαιωμα να στειλω το λινκ αλλα εγω θα σου το παραθεσω:
https://www.pcsteps.gr/130226-δωρεάν-windows-10-όλες-οι-μέθοδοι/

Deleted User απάντησε πριν 4 έτη

Καλημέρα ,θα το έδινα αυτό το συγκεκριμένο , μόλις τώρα.
Μόνο για αγορές απαγορεύεται να λες το οτιδήποτε ,όπως και να βάζεις συνδέσμους από καταστήματα.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα και από εμένα

Πέρα από αυτές τις μεθόδους, μπορείς να κατεβάσεις απλά το εργαλείο της Microsoft και να επιλέξεις αναβάθμιση αυτού του υπολογιστή.

Γρηγόρης Παπαδόπουλος απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα. Αυτός ο οδηγός με μπερδεύει γιατί γράφει για τις τεχνολογίες υποβοήθησης και έχει και το link όπου γίνεται και η αναβάθμιση. Όμως το πατάω και δεν μου εμφανίζει πουθενά να γίνει αναβάθμιση
Γιώργο, δηλαδή κατεβάζω το εργαλείο της Microsoft και πατάω αναβάθμιση και γίνεται δωρεάν; απλά βάζω το κλειδί των Windows 7, όταν μου το ζητήσει, και θα ενεργοποιηθουν σε 10 δωρεάν;

Αν είναι τόσο εύκολο με αυτή την μέθοδο, για ποιο λόγο πολλοί κάνανε την δωρεάν αναβάθμιση με τις τεχνολογίες υποβοήθησης που είχε η microsoft;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Δεν σου ζητάει κάποιο κλειδί. Αν τα Windows 7 είναι ενεργοποιημένα, θα πατήσεις αναβάθμιση αυτού του υπολογιστή και η διαδικασία θα γίνει αυτόματα.

Όταν γράψαμε τον οδηγό, η Microsoft είχε ανακοινώσει πως η αναβάθμιση με το εργαλείο δεν έληγε. Ωστόσο, δεν το πραγματοποίησε μέχρι σήμερα.