Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΔωρεαν δεδομενα βοηθεια android 7.1
Οδυσσεας Χονδρουδης ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπερα , πορσπαθω εδω και ποσο καιρο να κανω αυτην την εφαρμογη να δουλεψει για τα δεδομενα ειδα στο αρθρο σας οτι το psiphone ειναι για android 4-6 και το http injector για 7 εγω που εχω 7.1 δουλευει το injector ? Αν ναι επειδη το χρησημοποιησα και ακολουθησα κατα γραμμα τις οδηγιες (εχω cosmote και whatsup ) και δεν δουλεψε μπορειτε να μου προτινεται τροπους αντιμετωπισεις ; Μου γραφει συνεχεια connecting και εχω περιμενει μεχρι 6 λεπτα (ειχα κανονικο σημα και H στα δεδομενα) o proxy που επελεξα μηπως φταιει; δοκιμασα και αυτον που αναφερεται στον οδηγο και αλλο που βρηκα μεσα απο το ιδιο το site που προτιναται .Ευχαριστω προκαταβολικα.

11 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Οδυσσέα,
Στην συσκευή σου λειτουργεί κανονικά το HTTP Injector, δεν θα έχεις θέμα. 
Αν μπορείς, δείξουμε ακριβώς τις ρυθμίσεις που έβαλες για να δούμε αν ευθύνεται αυτό. Σήμερα κι εμένα για κάποιο λόγο δεν συνδεόταν, οπότε μπορεί να μην κάνεις κάποιο λάθος εσύ.
Επίσης. βγάλε μου μία φωτογραφία από το log όταν προσπαθείς να συνδεθείς ή όταν βγάζει κάποιο σφάλμα.  

officiallor9 . απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα, προσπαθώ κι εγώ να συνδεθώ με δικό μου vps και αργεί πολύ και δεν συνδέεται στο τέλος. Οι ρυθμίσεις είναι όπως στο tutorial ακριβώς. Το μόνο που αλλάζει είναι η IP του υπολογιστή και τα username/password. Μήπως έχεις κάποια ιδέα; Δεν ήθελα να ανοίξω νέα ερώτηση αφού υήρχε ήδη μία.
Android 6
PS: το psiphon δουλεύει αλλά είναι αργό :/

Οδυσσεας Χονδρουδης απάντησε πριν 7 έτη

Μπορούμε να επικοινωνήσουμε απο κάπου αλλου π.χ. Facebook ή ακόμα και με mail ; Διότι δεν μαφηνει να ανέβασε φωτογραφιες εδώ λεει unable to upload .Μονο μια ανέβηκε και αυτή δεν ξέρω πως

officiallor9 . απάντησε πριν 7 έτη

Σημείωση: Εγώ είμαι με CU :D

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα παιδιά. Δυστυχώς δεν επιτρέπει η προσωπική επικοινωνία. 

Η CU - Vodafone δεν λειτουργεί με το Http Injector λόγω κάποιου προβλήματος που δεν έχουμε λύσει. Το αναφέρουμε και στον οδηγό.

Απ' όσο βλέπω δεν σου βγάζει κάποιο σφάλμα, οπότε απλά δεν ολοκληρώνεται η σύνδεση. Τις τελευταίες μέρες μου δυσκολεύετε κι εμένα να συνδεθεί, οπότε μπορεί εσύ να μην κάνεις κανένα λάθος.
Δοκίμασε για proxy να βάλεις τον 46.101.183.14 και port 80. SSH δημιούργησε στον γερμανικό ge. 

Οδυσσεας Χονδρουδης απάντησε πριν 7 έτη

Δούλεψε λογικά το proxy έφταιγε . Ευχαριστώ πολυ ! Αν ξανά χαλάσει το proxy απο που να βαλω άλλο ; Γιατι άλλαξαν κανα 2-3 φορές proxy. Και δεν δούλευε.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Υπάρχουν πολλές σελίδες με proxies. Απλά πρέπει να κάνεις δοκιμές μέχρι να βρεις κάποιον που να λειτουργεί.
Εγώ βρίσκω κυρίως εδώ:
https://www.tcpvpn.com/squid-proxy

Οδυσσεας Χονδρουδης απάντησε πριν 7 έτη

Έγινε ευχαριστώ πολυ .