p4n0s86 ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα, είμαι αυτός που έγραψε προς το τέλος του σημερινού live με άλλο account για το πρόβλημα με τη μη εμφάνιση μηνυμάτων. Από την αρχή έγραφα, είχα κάνει κάποιες ερωτήσεις οι οποίες περνούσαν απαρατήρητες. Αφού υποψιάστηκα ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει, άνοιξα το live σε private καρτέλα και πράγματι δεν υπήρχαν τα δικά μου μηνύματα. Το επιβεβαίωσα και απ' το ιστορικό μου, όπου δεν υπάρχει κάτι.
Πολύ πιθανό να μην εμφανίζονται τόσο καιρό και τα comments μου σε διάφορα βίντεο, αφού τσέκαρα μερικά και δεν υπάρχει καμία αλληλεπίδραση (πχ κάποιο like ή απάντηση). Τι συμβαίνει, είμαι banned? Ακολουθώ το κανάλι χρόνια, δεν έχω προκαλέσει ποτέ ή έχω πει κάτι που μπορεί να ήταν αιτία για ban. Το username του λογαριασμού είναι _p4n0s_
Μπορείτε να το ελέγξετε; Ευχαριστώ.

4 Απαντήσεις

p4n0s86 απάντησε πριν 4 έτη

Ξέχασα να αναφέρω ότι σε άλλα livestreams δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον ίδιο λογαριασμό.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 4 έτη


Δεν θυμόμαστε να σε έχουμε κάνει ban, ούτε είσαι στους Hidden users. Όμως μας είπε το ίδιο και ένας άλλος συνδρομητής, ο οποίος επίσης δεν είναι στους hidden users.

Το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για θέμα του ίδιου του YouTube.

Με τον άλλο χρήστη προσπαθήσαμε να τον κάνουμε ban χειροκίνητα και ύστερα να τον βγάλουμε από τη λίστα των κρυφών χρηστών, αλλά δεν άλλαξε τίποτα.

Δυστυχώς δεν έχουμε κάποια λύση.

p4n0s86 απάντησε πριν 4 έτη

Ok Άγγελε ευχαριστώ.

Deleted User απάντησε πριν 4 έτη

Το έχω πάθει και εγώ σε κάποια κανάλια.
Σαν να αντιμετωπίζονται τα μηνύματά μου ως σπαμ.
Δεν έχω καταλάβει τι φταίει.
Αν μάθεις γράψε εδώ.