ΦΩΤΗΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ ρώτησε πριν 6 έτη

Χαιρετε,μια βοηθεια σχετικα με την εισοδο στο bios σε λαπτοπ fujitsu AH512 LIFEBOOOK.Παρατηρησα ότι επειδή ηθελα να μπω στο bios δεν βλεπω κατά το ανοιγμα (και επειδή δεν το θυμαμαι ποιο είναι) κανενα γραμμα κατω για F1,F2,F12 Ή οτιδήποτε άλλο.Με βοηθατε???.........σημειωστε ότι τα παταω συνεχεια όλα τα παραπανω(εννοείτε ένα-ένα κάθε φορα )κατά το ανοιγμα και δεν υπαρχει ανταποκριση για εισοδο..Ευχαριστω!!!

3 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

https://www.manualslib.com/manual/581443/Fujitsu-Ah512.html?page=61#manual
Όπως βλέπω εδώ Φώτη ,το F2 πατάς για να μπεις στις ρυθμίσεις SetUp .Δες κι εσύ.
Πρέπει μόλις εμφανιστεί η χαρακτηριστική οθόνη με τις σχετικές επιλογές που λες ,να πατάς αμέσως το κουμπί. Αν το σύστημα φύγει από εξείνη την οθόνη ή/κι αρχίσει να φορτώνει τα windows ,κάνεις επανεκκίνηση και ξαναδικιμάζεις.
Εννοείς δε προλαβαίνεις να δεις τις επιλογές ή δεν υπάρχουν ? (Μήπως το bios είναι κλειδωμένο;)

ΦΩΤΗΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ απάντησε πριν 6 έτη

Τι σημαινει κλειδωμενο δεν ξερω,ΔΕΝ υπαρχουν στη γραμμη να δεις κατω κανενα F για πατημα αλλα και πατωντας το F2 (εχει ξεραθει το χερι μου) δεν κανει τιποτα.
Πριν ένα μηνα περιπου αναγκάστηκα  και ξανακατεβασα τα win10 τα πηρα και τα εχω (δουλευω) κανονικα αλλα προσπαθησα να μπω στο bios  τωρα και παρατηρησα ότι δεν βγαζει ουτε boot ουτε bios γραμματα στη γραμμη.Τα windows μου βεβαια λειτουργουν αψογα

ΦΩΤΗΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ απάντησε πριν 6 έτη

Ενταξει φιλε μου σε ευχαριστω.ΔΟΥΛΕΥΕΙ στην επανεκκινηση μα όχι στο ανοιγμα.
Ευχαριστω!!!