averta averta ρώτησε πριν 6 έτη

Γεια χαρά! Ακολουθεί ερώτηση κουλή..έχω διάφορα διπλά, τριπλά και βάλε.., βιντεάκια ταινιών με διαφορετικό μέγεθος mb το καθένα..θέλω να απελευθερώσω χώρο στο δίσκο που σημαίνει ότι πρέπει να φύγουν τα διπλά κλπ..η ερώτηση είναι η εξής: Ποια ταινία να κρατήσω;;Με ποιο μέγεθος mb;;Το μεγαλύτερο ή το μικρότερο;;Έλεγα να κρατήσω τα βίντεο με το περισσότερο μέγεθος mb..Σε σύγκριση όμως ενός ίδιου βίντεο με, 294mb και 1,37gb διαπίστωσα ότι καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου,  είχαν τα 294 βίντεο..και μπερδεύτηκα..Τι κρατάω τελικά;;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα,
Άμα μιλάμε για ακριβώς το ίδιο βίντεο και δεν έχεις θέμα χώρου, κρατάς το μεγαλύτερο σε όγκο καθώς 99% έχει μεγαλύτερη όγκο λόγω καλύτερης ποιότητας. 

averta averta απάντησε πριν 6 έτη

Αυτό πίστευα κ εγώ μέχρι που είδα πως στο συγκεκριμένο βίντεο (ταινία) που έχω, το βίντεο με 1, 37gb είχε χάλια ποιότητα κ ήχο, συγκριτικά με τα 294mb, γι'αυτό σκάλωσα..και επειδή έχω κ πολλά, δεν είμαι σε φάση τώρα να κάτσω να συγκρίνω ένα ένα τα βίντεο.. :p όπως κ να έχει, ευχαριστώ!

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Μπορεί να έγινε record από κάπου, οπότε για παράδειγμα να είναι όντως 1080p σαν αρχείο βίντεο, αλλά η ποιότητα να μην αντιστοιχεί.