Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΕγγραφή τηλεοπτικού προγράμματος στον υπολογιστή
Νίκος Γουρδούπης ρώτησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα, για να καταφέρω να κάνω εγγραφή ποδοσφαιρικών αγώνων στο cosmote και nova τι χρειάζομαι?
Διάβασα και κάποια άρθρα σας, διορθώστε με αν κάνω κάπου λάθος παρακαλώ πολύ.
Θέλω να έχω πεντακάθαρη εικόνα άρα συνδέω το καλώδιο της κεραίας στο pc, σωστά?
Αφού η τηλεόραση διαθέτει τα συνδρομητικά κανάλια λογικά με μια σάρωση θα μου τα εμφανίσει και αυτά. Θα μπορέσω να κάνω ταυτόχρονα 2 και τρεις και 4 εγγραφές??
Τέλος, να αναφέρω ότι αν μπορώ να κάνω εγγραφή με το dvbdream θα κάνω με αυτό και όχι με το nextpvr5. Όσον αφορά τα παραπάνω, έχω πει κάτι λάθος?

2 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Νίκο, ο τρόπος που σίγουρα θα λειτουργήσει είναι να πάρεις μια κάρτα video capture από HDMI και να συνδέσεις πάνω της έναν ψηφιακό αποκωδικοποιητή που αυτός θα μπορεί να γράφει μόνο το κανάλι που δείχνει ανά πάσα στιγμή ο αποκωδικοποιητής..

 

Νίκος Γουρδούπης απάντησε πριν 1 έτος

Καλό ακούγεται αλλά νομίζω θα χαλάει έστω και λίγο την ποιότητα του βίντεο. Από το δορυφορικό πιάτο απευθείας στο pc θα χε την πηγαία ανάλυση χωρίς να διαμεσολαβεί τίποτα. Η ερώτηση μου είναι αν υπάρχει τρόπος από το πιάτο της cosmote, nova να γράψω απευθείας 3 αγώνες μαζί. Αν δεν κάνω λάθος, το καλώδιο του lnb πρέπει να το συνδέσω στην δορυφορική κάρτα του pc και με το dvbdream να κάνω όσες εγγραφές ταυτόχρονα θελήσω. Αν γνωρίζετε το αντικείμενο αυτό θα χαρώ πολύ αν μου απαντήσετε ξανά. 
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.