dimi tris ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Άγγελε! Διαπίστωσα πως το Cname στο site μου δεν εχει αναγνωριστεί από τους εξυπηρετητές (η καταχώριση έχει γίνει 2 χρόνια πριν). Χρησιμοποιώ το cloudflare και έχω κάνει σωστά την αντικατάσταση των nmservers. Όμως Παρόλα αυτά, ενώ φαίνεται πως το Α records δουλεύει κανονικα για www και non-www. Κάνοντας αναζήτηση το cname ως www.mysite.gr, φαίνεται πως κανένας εξυπηρετητής δεν έχει ενημερωθεί.
Η cloudflare δεν έχει τμήμα εξυπηρέτησης (όσο και να έψαξα δεν βρήκα), στο cloudflare community δεν εβγαλα άκρη.. και έτσι γύρισα ξανα στους nmservers που εχω καταχωρήσει το domain δημιουργώντας τα σχετικα records.
μπορεί να με βοηθήσεις να καταλάβω τι συμβαίνει με την καταχώρηση cname στην cloudflare, μήπως χρειάζεται να αναβαθμίσω σε business plan και γιαυτό δε με αφήνει;
\"\"
P.S. Αν και θεωρητικά είναι μια εύκολη  διαδικασία, ομολογώ πως είμαι  μπερδεμένος. Δες τη σχετική εικόνα από whatsmydns για cname στο σιτε μου.

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Το ερώτημα είναι, ποια είναι η προεπιλογή που έχεις για το site σου? Κάποια site έχουν σαν προεπιλογή το www, οπότε ακόμα και αν γράψεις https://pcsteps.gr θα σε πάει αυτόματα στο www. Άλλα site κάνουν το αντίστροφο, ακόμα και αν βάλεις www, θα σε πάει στο σκέτο http:// ή https://. Αν έχεις επιλέξει το δεύτερο σενάριο και δεν εμφανίζεται ποτέ το site με www, λογικό είναι να μην το βρίσκει κανένας server έτσι.