basilis anagnostopoulos ρώτησε πριν 5 έτη

Καλημέρα. Το πράγμα έχει αρχίσει να γίνεται αστείο. Πριν από καμία 10 μέρες αγόρασα από insomnia μια rx 550 για να αντικαταστήσω την gt 740 που έχω. Χθες λοιπόν την τοποθέτησα στο PC και αφού άνοιξε μια χαρά ο υπολογιστής (σημείωση:Πρώτα είχα πετάξει όλα τα manual και τους drivers) πήγα να κατεβάσω τους drivers από το διαδίκτυο.Κατεβάζω, εγκαθιστά μια χαρά, πάω να ανοίξω τα radeon settings και μου λέει ότι δεν έχω υλικό της AMD συνδεδεμένο. Στην διαχείριση συσκευών δείχνει την κάρτα με πρόβλημα κωδικού 43.Επαξα μια στα γρήγορα στο ίντερνετ και έκανα ότι έλεγε (δηλαδή διαγράψω drivers, επανεγκατεστησα, άφησα τα windows να το χειριστούν) αλλά τίποτα. Υπάρχει περίπτωση να μου την πούλησε χαλασμένη; Από ότι διάβασα, αν ήταν όντως χαλασμένη δεν θα μπορούσα να έχω εικόνα μιας και η οθόνη είναι συνδεδεμένη στην κάρτα. Εξάλλου τόσο τα windows όσο και το specy την βλέπουν. Κάρα την διάρκεια όλων αυτών των πειραμάτων, ο υπολογιστής δεν πέταξε κανένα πρόβλημα.Έχω windows 10 64 bit.

7 Απαντήσεις

basilis anagnostopoulos απάντησε πριν 5 έτη

Ξέχασα να αναφέρω ότι στον σκληρό δίσκο του λειτουργικού υπήρχαν και drivers από κάρτα γραφικών AMD για laptop.Νομίζω πως τους έχω διαγράψει αλλά... Είναι δυνατόν να ευθύνεται αυτό για το πρόβλημα; 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Βασίλη
Κατά πάσα πιθανότητα είναι απλά θέμα του driver. Δοκίμασε να κάνεις επιδιόρθωση των Windows και να τον εγκαταστήσεις ξανά. 

basilis anagnostopoulos απάντησε πριν 5 έτη

Γεια σας.Έκανα την επιδιόρθωση,  αλλά τίποτα.Μόλις άνοιξα τον υπολογιστή και πήγα στη διαχείριση συσκευών, η κάρτα εμφανιζόταν με το ίδιο πρόβλημα  (κωδικος 43).Έκανα ξανά τα ίδια (κατέβασε driver της amd, τον διέγραφα,  άφησα τα windows να κατεβάσουν) και τίποτα.Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; Είναι πιθανό να με κορόιδεψαν και να μου πούλησαν την κάρτα χαλασμένη;Να απευθυνθώ σε τεχνικό;

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Δοκίμασε να μπεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σε "Ασφαλή λειτουργία" ,να διαγράψεις ότι "απομεινάρια" από drivers γραφικών υπάρχουν ,με το ddu .
https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html
Αφού επιστρέψεις σε κανονική λειτουργία ,κατέβασε τους drivers από το σάιτ του κατασκευαστή της κάρτας γραφικών κι εγκατέστησέ τους.
Αν δεν άλλαξε κάτι ,δες κι εδώ.
https://www.drivethelife.com/windows-10/how-to-fix-amd-radeon-graphics-error-43-on-windows-10.html
AMD είναι η κάρτα ,σωστά ?

basilis anagnostopoulos απάντησε πριν 5 έτη

Για σας και πάλι. Δοκίμασα και τους δύο τρόπους και τίποτα. Όσον αφορά το άρθρο βέβαια,  δεν κατάφερα να κάνω τη 2η μέθοδο διότι δεν στην αντιμετώπιση προβλημάτων δεν υπήρχε κατηγορία για υλικό στον υπολογιστή μού,  παράνομο για δίκτυο,  ήχο, αναπαραγωγή βίντεο και τα λοιπά.

basilis anagnostopoulos απάντησε πριν 5 έτη

Καλημέρα. Σήμερα που έβγαλα λίγο χρόνο είπα να ασχοληθώ ξανά με την κάρτα αλλά διαπίστωσα πως η τελευταία απάντηση δεν υπάρχει. Αυτό σημαίνει ότι δεν έδινε σωστές οδηγίες; Άρα δεν υπάρχει κάτι άλλο να δοκιμάσω; 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Η πιο αποτελεσματική λύση είναι να κάνεις back up τα αρχεία σου και να προχωρήσεις σε ένα format.