Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΕγκατάσταση και ρύθμιση ρούτερ
Παναγιώτης ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα. Έχω ένα ρούτερ Power on RPD-250 για ενίσχυση ίντερνετ. Κάνω την εγκατάσταση που λένε οι οδηγίες σε λάπτοπ με windows 7 και σε λάπτοπ με windows 10 αλλά δεν λειτουργεί.  Συγκεκριμένα αφού συνδέσω τον υπολογιστή με καλώδιο με το ρούτερ επιλέγω Network and sharing center > change adapter settings > Local area connection > properties > Internet protocol version 4 (TCP/IPv4) > properties > λέει να επιλέξω obtain an IP address automatically, obtain DNS server address automatically που είναι ήδη επιλεγμένα > Ok > λέει να ανοίξω το http://192.168.1.2 και να βάλω όνομα χρήστη και κωδικό ασφαλείας admin και οκ αλλά δεν μπαίνει στο ρούτερ. Βγάζει πάλι το παράθυρο με τους κωδικούς. Μπορείτε να με βοηθήσετε να το ρυθμίσω?

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Παναγιώτη
Το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζεται κι όταν μπαίνεις στη σελίδα του router μέσω κάποιας ασύρματα συνδεδεμένης συσκευής (πχ κινητό ή laptop);
Δοκίμασες να κάνεις reset το router; 

Παναγιώτης απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Γιώργο
Το έκανα reset μπήκα στην σελίδα του ρούτερ από το λάπτοπ μέσω καλωδίου και το επέλεξα σαν repeater. Συνδέεται ασύρματα με το κινητό αλλά χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ. Μήπως χρειάζεται άλλη επιλογή? Σαν router ή access point?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Λογικά, σου έχει ξεφύγει κάποια ρύθμιση. Ρίξε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό και βεβαιώσου ότι έχεις κάνει κάτι παρόμοιο.

Παναγιώτης απάντησε πριν 5 έτη

Γιώργο το βρήκα. Στην σελίδα του ρούτερ επέλεξα το site survey και επέλεξα το δίκτυο μου που θέλω να ενισχύσω. Όλα οκ. Σε ευχαριστώ πολύ.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. Καλή συνέχεια!