Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΕγκατάσταση μνήμης RAM
Μρ. Ιωαννης ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα,η ερώτηση που θα ήθελα να κάνω είναι η εξής:Εχώ ήδη μια μνήμη ram 4GB την RAM KINGSTON HX316C10FB/4 4GB DDR3 1600MHZ HYPERX FURY άμα προσθέσω την RAM KINGSTON HX318C10FB/4 4GB DDR3 1866MHZ HYPERX FURY, που είναι παραπάνω mhz δεν θα λειτουργήσει το Dual channel? πρεπει να βάλω ακριβώς την ίδια? ευχαριστώ

6 Απαντήσεις

Giorgos Tsaliagos απάντησε πριν 9 έτη

παντα στο πρωτο slot βαζουμε την "μικρη" και στο 2ερο slot την μεγαλη,απλα η μεγαλη μνημη θα "κατεβασει" στροφες και θα δουλεψει με την ταχυτητα της μικρης........αν αρχισει τα μπιπ το λαπτοπ, αλλαξε τους θεση ,κι αν συνεχισει τα μπιπ δοκιμασε την καθεμια μονη της ,μηπως εχει ασυμβατοτητα με την motherboard.......

Giorgos Tsaliagos απάντησε πριν 9 έτη

και κατι συμπληρωματικο.....πριν αρχισουμε να βαζουμε και να βγαζουμε τις μνημες ,αφαιρουμε το ρευμα και την μπαταρια και παταμε το power για 5 δευτερολεπτα να αδειασουν οι πυκνωτες....ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!!!

Μρ. Ιωαννης απάντησε πριν 9 έτη

στάθερο υπολογιστή έχω

Μρ. Ιωαννης απάντησε πριν 9 έτη

δηλαδη. αμα η μια μνημη ειναι 1300 hz και η αλλη 1800 δεν υπαρχει προβλημα?

Xaris Boo απάντησε πριν 9 έτη

Ιωάννη Καλησπέρα.
Δυστυχώς και ίδια ακριβώς (μάρκα και μοντέλο) RAM να πάρεις υπάρχει περίπτωση ασυμβατότητας, αν δεν είναι από την ίδια παρτίδα τα αρθρώματα.
Η μόνη σίγουρη λύση εάν επιζητείς το Dual channel είναι να πάρεις Dual Channel Kits RAM οι οποίες είναι δοκιμασμένες από τον κατασκευαστή στην συμβατότητα στο Dual Channel DDR.

Μρ. Ιωαννης απάντησε πριν 9 έτη

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!