Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΕγκατάσταση Get Windows 10 App σε Windows 7 Starter
Γιώργος ς ρώτησε πριν 9 έτη

Αρχικά καλημέρα και συγχαρητήρια στην ομάδα σας!
Λοιπόν, έχω ένα netbook (Acer Aspire One D255) με Windows 7 starter. Πριν από (περίπου) 2 εβδομάδες εμφανίστηκε κανονικά το Get Windows 10 icon στην κάτω μπάρα ωστόσο ο υπολογιστής καθυστερούσε σε μεγάλο βαθμό και χρειαζόταν απεγνωσμένα format.
Έτσι, πριν από 5 μέρες του έκανα το format και για 2 μέρες γινόταν η διαδικασία με τις ενημερώσεις..(εγκαταστάθηκαν συνολικά περίπου 200+ ενημερώσεις και έχω το Service Pack 1) . Και το πρόβλημα είναι ότι δεν μου έχει εμφανιστεί το εικονίδιο κάτω, ούτε στο Windows Update αναφέρει κάτι για την εξασφάλιση των Windows 10. (σε laptop με γνήσια Windows 8.1 και σε υπολογιστή με γνήσια Windows 7 Ultimate, αν και δεν εμφανίζεται πλέον το εικονίδιο στην κάτω μπάρα έχει γίνει η εξασφάλιση αφού φαίνεται στο Windows Update).
Μπορώ με κάποιο τρόπο να εξασφαλίσω την αναβάθμιση π.χ. με χειροκίνητη μεμονωμένη εγκατάσταση της συγκεκριμένης ενημέρωσης ( δηλαδή αν υπάρχει κάτι επίσημο από την microsoft , ένα αρχείο για την εγκατάσταση της τάδε ενημέρωσης λ.χ. KB1234567) ;
Να σημειωθεί ότι αυτό το διάστημα κάνω συνεχώς "Έλεγχο για ενημερώσεις" στο Windows Update και διαρκώς επανεκκινήσεις ΑΛΛΆ δεν εμφανίζει καμία νέα ενημέρωση.. (πέρα από μια προαιρετική για εγκατάσταση skype)

1 Απαντήσεις

ZM απάντησε πριν 9 έτη

Κατεβασε το εδώ ΚΒ3035583 αν δεν το βρεις στον υπολογιστή σου
Αν σε περίπτωση δεν το βρεις κατεβασε το αλλά αν το έχεις ψαξε το στον υπολογιστή σου.
 
Αλλα εδω και μερικές ώρες, το εικονίδιο ειχε εξαφανιστεί σχεδόν σε όλους τους υπολογιστές .