Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΕγκατάσταση Windows 10 σε νέο Pc
\'Ιωαννα Ζουκ\' ρώτησε πριν 3 έτη

Ναι καλησπέρα. Αγόρασα το Pc build - Lvl 1. Έχω πρόβλημα δεν μπορώ να εγκαταστήσω τα Windows, παρόλο που παρακολούθησα το σχετικό βιντεακι, όταν συνδέω το φλασακι  μου (32gb) στο υπολογιστη και ξεκινάω τη διαδικασία με το MCT όταν διαλέγω 64 bit εγκατάσταση μέσω usb στο επόμενο βήμα μου γράφει μήνυμα  \"need 8gb free space\" σε διαφορετικό direction, δεν με αφήνει δηλαδή να έχω ως direction το φλασακι μου που είναι 32gb (και το χω κανει format προφανώς). Αν θα μπορούσατε να με βοηθήσετε, σας ευχαριστώ πολύ! 

3 Απαντήσεις

\'Ιωαννα Ζουκ\' απάντησε πριν 3 έτη

Επίσης αγόρασα το Windows key που προτείνατε των 8 ευρώ με το κουπόνι σας και δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς θα παρω τον κωδικό. Εκανα την παραγγελία και πλήρωσα κανονικά βάζοντας την διεύθυνση μου. Θα θελα να ξέρω αν θα έρθει σπίτι μου ο κωδικός με κουριερ ή αν θα μπορώ να τον δω online με κάποιον τρόπο (αυτό θα ήταν πιο εύχρηστο).

Marios Stavrou απάντησε πριν 3 έτη

To key θα σου το στειλουν στο email που έχεις δώσει. 

\'Ιωαννα Ζουκ\' απάντησε πριν 3 έτη

Όλα οκ έκανα την εγκατάσταση από άλλη συσκευή και αυτή τη φορά είχα το σωστό direction. Και επίσης οντως ο κωδικός στάλθηκε στο μειλ μου αργότερα, ευχαριστώ!