Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΕιδοποίηση Google Chrome: "Αυτός ο ιστότοπος ενδέχεται να βλάψει τον υπολογιστή σας"-Απενεργοποιηση?
dimitx ρώτησε πριν 8 έτη

Ειδοποίηση "Αυτός ο ιστότοπος ενδέχεται να βλάψει τον υπολογιστή σας". Υπαρχει περιπτωση να γινει απενεργοποιηση/απεγκατασταση?

3 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Τι ακριβώς να γίνει απενεργοποίηση/ απεγκατάσταση; Όταν εμφανίζεται αυτό το μήνυμα τότε ο ιστότοπος δεν είναι ασφαλής.

dimitx απάντησε πριν 8 έτη

Eφαρμογες που κατεβαζω απο το 95% των ιστοτοπων που επισκεπτομαι, μου βγαινει ειδοποιηση οτι δεν ειναι ασφαλης, και μαλιστα απο ιστοτοπους ''υπερανω πασης υποψιας''. Στο κατω κατω γραφει σε ολους τον προσδιορισμο ''ενδεχεται''. Εγω δεν θελω η Google να μου δινει αχρηστες και ανεπιβεβαιωτες ειδοποιησεις. Γι αυτο υπαρχουν οι αρμοδιες πληρωμενες (παντα) εφαρμογες οπως ενα καλο internet security και φυσικα το HitmanPro. Aσε που οταν κατεβαζω μια εφαρμογη πεταγεται σαν αγγουρι αυτη η ειδοποιηση. Οταν παραπανω γραφω απενεργοποίηση/ απεγκατάσταση σημαινει πρωτα απενεργοποίηση και αν δεν γινεται, τοτε απεγκατάσταση (αν γινεται κι αυτο). Ευχαριστω!!!

Dimitris Emmanouilidis απάντησε πριν 8 έτη

Kανενας ιστοτοπος δεν ειναι "υπερανω υποψιας".

Αυτο ειναι βασικος κανονας ασφαλειας.

Oι εφαρμογες ασφαλειας δεν θα σε προστατεψουν εαν εσυ δεν προσεξεις(2ος κανονας ασφαλειας).

Δεν ειναι ρυθμιση του Chrome που υπαρχει στον υπολογιστη σου. Ειναι ρυθμιση που υπαρχει στους σερβερ της Google.

Σαφεστατα λοιπον το μονο που μπορεις να κανεις, ειναι να χρησιμοποιεις αλλο browser για τα κατεβασματα. Δοκιμασε τους Firefox , Opera. Αλλα ακομη και αυτοι θα σου βγαλουν ειδοποιησεις ασφαλειας σε αρκετα σαιτ.