Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΕικονίδιο ίντερνετ στη γραμμή εργασιών
Dimitrios Voulgaris ρώτησε πριν 7 έτη

Καλημέρα,
αντιμετωπίζω πρόβλημα με το εικονίδιο του ίντερνετ στη γραμμή εργασιών. Κάνοντας κλίκ πάνω του για να εμφανιστούν τα διαθέσιμα δίκτυα, δείχνει ότι φορτώνει αλλά τελικά κολλάει στο σημείο αυτό και τα δίκτυα δεν εμφανίζονται ποτέ. Επίσης υπάρχουν φορές που κατά την εκκίνηση του λάπτοπ, το ίντερνετ δε συνδέεται αυτόματα και πρέπει να κάνω δεξί κλίκ στο εικονίδιο του ίντερνετ και troubleshoot για να διορθωθεί. Κατά τα άλλα, η σύνδεσή μου μετά από αυτό γίνεται κανόνικα, αλλά όλη αυτή η επαναλαμβανόμενη διαδικασία είναι ενοχλητική. Υπάρχει πιθανότητα τα δυο αυτά προβλήματα να είναι bugs των Windows 10?Πως μπορώ να τα διορθώσω? Τα προβλήματα εμφανίστηκαν μετά από καθαρή εγκατάσταση των Windows 10.

5 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη.
Μιλάμε για laptop ή desktop; Είναι πρόσφατη η εγκατάσταση των 10; Δεν σου το έκανε αυτό πριν; Δώσε μας κάποιες επιπλέον πληροφορίες για να μπορούμε να βοηθήσουμε.

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα. Το πρώτο που θα έκανα εγώ ειναι διαγραφή των drivers του wifi και ξανά νέα εγκατάσταση μήπως και κάτι δεν εχει πάει καλά. Δοκίμασε μήπως και δουλέψει. 

Dimitrios Voulgaris απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Έλενα και ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Είναι λάπτοπ, το έγραψα νομίζω παραπάνω. Η εγκατάσταση των Windows 10 έγινε περίπου τρείς μήνες πρίν και το πρόβλημα εμφανίστηκε αμέσως μετά. Το λάπτοπ είχε τα Windows 8.1 όταν το αγόρασα και δεν αντιμετώπισα κάνενα τέτοιο πρόβλημα.

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Πράγματι, δεν το είχα προσέξει. :)
Είναι θέμα driver κατά 99%. Δοκίμασε να κατεβάσεις τον driver του wifi από τη σελίδα του κατασκευαστή για Windows 10, ανάλογα με το μοντέλο του λάπτοπ σου.

Dimitrios Voulgaris απάντησε πριν 7 έτη

Θα δοκιμάσω να βρω τον driver όπως μου προτείνεις και θα επανέλθω για να σου πω αν δούλεψε. Σ' ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου Έλενα!