Mike Pervolarakis ρώτησε πριν 9 έτη

καλησπερα καθως εψαχνα στο eshop για μια καρτα γραφικων παρατηρησα οτι ηταν πολυ ακριβα για εμενα και μπηκα στο πλαισιο ηξερα οτι η καρτα gtx 750 ti ειναι αρκετα καλη και απο οσο ξερω μπορει να τρεξει ολους τους τιτλους στια high με καλες επιδοσεις εκει λοιπον π εβλεπεα τις καρτες ειδα την r7 360 η οποια ειναι σε πολυ καλυτερη τιμη και μιας και ειναι καινουρια υποστιριζει dirext 12 αλλα ψαχνοντας στο ιντερνετ δεν βρηκα αρκετες πληροφοριες για αυτην μολις την συγκρινα με αρκετες gtx 750 με το gpuboos τα αποτελεσματα ηταν πολυ καλα και απο οτι διαβασα ειναι μια budget νεα εκδοση της r7 265 πιστευετε οτι αθτη η καρτα θα τρεχει ολα τα Games στα high με καλα fps η δεν αξιζει τον κοπο?   http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-VGA-R7-360-2GB-OC-11243-00-20G.htm

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Μιχάλη, σε αυτή την κατηγορία τιμής δεν υπάρχει περίπτωση να παίζεις όλα τα παιχνίδια στο High, θα πρέπει να το ξεχάσεις αυτό.

Θα πρέπει να υπολογίζεις τουλάχιστον για μια GTX 960 για να έχεις τέτοιες επιδόσεις, και για ορισμένα παιχνίδια ούτε η GTX 960 θα είναι αρκετή.

Η R7 360 είναι συμπαθητική κάρτα, αλλά για μέτρια γραφικά.

Mike Pervolarakis απάντησε πριν 9 έτη

Αξίζει λοιπόν να την πάρω ή να βάλω 30 € παραπάνω να πάρω την gtx 750ti? Απλά είδα ένα βίντεο που τις συγκρίνουν και ή r7 360 τα πάει καπως καλύτερα. Από την μια σκέφτομαι οτι θα γλυτωσω λίγα χρήματα για καλύτερες επιδόσεις και από την άλλη σκέφτομαι ότι δεν είναι πολύ γνωστή και μπορεί να μέχρι θέματα. Για επεξεργαστή σκευτικα τον χ4 860Κ πιστεύω ότι είναι μια καλή επιλογή και είναι κ;ι τετραπυρηνος πράγμα που τον κα ει για μένα καλύτερο από τον g3258 μιας και πολλά games όπως far cry 4 θέλουν 4 πυρήνες για να τρέξουν ποια motherboard προτεινετε θέλω σχετικά φθηνή για να βάλω και 8 gb ram π;νω κ;ι να αντέχει μια μελλοντική αναβάθμιση από το πλαίσιο παντα μιας και εκεί βρήκα την κάρτα. Ποια ειναι ή γνώμη σας πρώτα για την κάρτα και μετά για τα αλλά που Ρώτησα?

KingFox απάντησε πριν 9 έτη

Εγω προσωπικά έχω την GTX 550Ti και παίζει το GTA: V με όλες τις ρυθμίσεις στο High (οι "σκάλες" είναι Medium, High, Very High).