Robin MaCan ρώτησε πριν 4 έτη
Όταν ένα προφίλ fb μετατραπεί σε “εις μνήμην”, οι δημοσιεύσεις που έχει κάνει το άτομο αυτό πχ σε ομάδες, διαγράφονται ή παραμένουν ορατές;
Ευχαριστώ.

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Ρίξε μία ματιά εδώ.