Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΕισαγωγή βάσης δεδομένων σε σελίδα wordpress
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΡΡΗΣ ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να συνδέσω μία βάση δεδομένων με μια σελίδα wordpress στην οποία θα μπορώ να κάνω αναζήτηση με κριτήρια που θα ορίζονται από την σελίδα του wordpress . Ευχαριστώ.

4 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Δεν μπορεί να απαντηθεί αυτό εδώ πέρα, πρέπει να έχεις εξαιρετικές γνώσεις mysql, wordpress και php

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΡΡΗΣ απάντησε πριν 8 έτη

Καλημέρα ίσως ο τρόπος που το έθεσα δεν ήταν σωστός. Έστω ότι έχω κάνει την βάση και μπορώ να βρω πως θα επικοινωνήσω με την βάση μέσω PHP. Θεωρούσα ότι θα πάω στην σελίδα του wordpress θα γράψω τον κώδικα μου σε PHP και αυτό θα τον κατανοήσει. Αυτό όμως από ότι κατάλαβα δεν γίνεται έτσι απλά όπως το φανταζόμουν. Αυτό θα ήθελα να μάθω αν μπορεί να συμβεί με κάποιο σχετικά εύκολο τρόπο.

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Ναι, δεν μπορεί να γίνει έτσι. Για να μην πειράξεις τα αρχεία του core του wordpress, θα πρέπει να το προσθέσεις ως plugin, για αυτό και πρέπει να ξέρεις πολύ καλά το wordpress.
Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις ένα directory πχ mydatabase μέσα στο root που έχεις το site σου, και να βάλεις εκεί τα αρχεία που χρειάζεσαι. Σε αυτή την περίπτωση, το μόνο που πρέπει να φτιάξεις το front end για την βάση, πράγμα που σημαίνει php, ίσως java, html και css. Θα είναι προσβάσιμό από http://www.yoursite.gr/mydatabase αλλά θα είναι τελείως ανεξάρτητο από τo wordpress και ούτε θα μπορείς να το διαχειρίζεσαι εννοείται από το control panel του wordpress

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΡΡΗΣ απάντησε πριν 8 έτη

Ευχαριστώ για την απάντηση.