Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΕκκίνηση Υπολογιστή (αυτόματα)
Χάρης Κ. ρώτησε πριν 4 έτη

   Μιας και ξεκίνησα με τις ερωτήσεις-απορίες, έχω άλλη μια. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το desktop είναι ότι ορισμένες φορές εκκινεί μόνο του κι έτσι τον βρίσκω ανοιχτό. Θυμάμαι είχα απενεργοποιήσει το wake up Lan, αλλά το πρόβλημα δε λύθηκε.Έτσι, μόλις κάνω τερματισμό λειτουργίας, έπειτα αναγκάζομαι να κλείσω το τροφοδοτικό, ώστε να μην ανοίγει. Τι φταίει; Ευχαριστώ

7 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα και πάλι Χάρη

Σίγουρα ο υπολογιστής απενεργοποιείται εντελώς και δεν μπαίνει απλά σε hibernation; Ρίξε μια ματιά εδώ.

Χάρης Κ. απάντησε πριν 4 έτη

  Πήγα στο device manager, κάρτα δικτύου, διαχείρηση ενέργειας και αποεπέλεξα το να επιτρέπεται η επανενεργοποίηση του υπολογιστή από αυτή την συσκευή (σύμφωνα με τον οδηγό σας).

Χάρης Κ. απάντησε πριν 4 έτη

   Ναι απενεργοποιείται. Και στις ρυθμίσεις ενέργειας στον ορισμό κουμπιών λέει κανονικά για τερματισμό λειτουργίας.

Χάρης Κ. απάντησε πριν 4 έτη

   Τελικά το ξαναέκανε. Τι ώρα σας έγραφα χθες. Ήταν 19:30; Γυρίζοντας το βράζυ 01:00, ανοιχτό ήταν πάλι. Δηλαδή τι μπορεί να φταίει;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Κάνε μια δοκιμή. Κλείσε το PC και βγάλε το από το ρεύμα. Μετά σύνδεσε το ξανά χωρίς να το εκκινήσεις και δες αν θα εμφανιστεί πάλι το πρόβλημα.

Αν δεν εμφανιστεί, λογικά πρέπει να ψάξουμε για κάποιο θέμα των Windows. Αν γίνει πάλι το ίδιο, λογικά είναι θέμα υλικού ή του BIOS.

Χάρης Κ. απάντησε πριν 4 έτη

   Το έκανε ξανά. Aπό BIOS έλεγξα και το Wake up on Lan ειναι disabled. Τι μπορεί να φταίει; Επίσης, το PC είναι συνδεδεμένο σε UPS.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Αν το συνδέσεις απευθείας στην πρίζα, γίνεται πάλι το ίδιο;