Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΕκτέλεση προγράμματος χωρίς επανεγκατάσταση κατόπιν format
Periklhs Zahariadis ρώτησε πριν 8 έτη

Έχω χωρισμένο τον δίσκο μου, σε ενα partition για τα windows και σε ένα για προγράμματα/δεδομένα/παιχνίδια. Υπάρχει τρόπος μετά από format και επανεγκατάσταση των windows, να μπορείς να εκτελέσεις τα προγράμματα ή τα παιχνίδια χωρίς επανεγκατάσταση. Ενδιαφέρομαι κυρίως για τα παιχνίδια (καθώς αυτά ειναι που θελουν χρόνο για να κατέβουν) τα οποία συνήθως βγάζουν μηνυμα οτι λείπει καποιο ****.dll αρχείο κτλ.

Υποθέτω πως πρέπει να κάνεις με κάποιο τρόπο backup την registry, αλλά δεν είμαι σίγουρος κατα πόσο ισχύει αυτο σαν σκέψη και αν όντως μπορεί να γίνει, αλλά και το κατά πόσο ειναι σωστή μια τέτοια κίνηση καθώς οι παλιες εγγραφές ίσως επιβραδύνουν τον υπολογιστη.

2 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Όχι δεν υπάρχει, ακόμα και να υπήρχε τρόπος να εξάγεις την registry και να την εισάγεις σε φρέσκια εγκατάσταση, και με κάποιο μαγικό τρόπο είχαν εγκατασταθεί όλα τα αρχεία των παιχνιδιών, τότε δεν θα είχε καμία έννοια το format.

Όταν κατεβάζεις ένα παιχνίδι, έχει ένα ένα αρχείο setup ή install, αν έχεις κρατήσει αυτό, δεν χρειάζεται να κατεβάσεις ξανά το παιχνίδι.

Periklhs Zahariadis απάντησε πριν 8 έτη

Να δωσω παράδειγμα το world of tanks. Ενω είναι αποθηκευμένο σε άλλο partition, αν τρεξεις το .exe βγαζει μνμ για έλλειψη κάποιου dll αρχειου. Αν μετα δοκιμασεις να τρέξεις το setup, βαζοντας την ίδια διαδρομη εγκαταστασης με πριν, θα κατεβασει κανονικα ολα τα αρχεια από την αρχη. Δεν θα ξεγελαστει δλδ, ωστε να προσπεράσει το download βλέποντας ότι τα αρχεια υπαρχουν ηδη.