Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΕκτέλεση προγραμμάτων ως διαχειριστής
Windows LiveUser22 ρώτησε πριν 1 έτος

Γειά σας κ Καλη Χρονιά
Για καποιο λογο που δεν μπορω να καταλάβω καποια προγράμματα έχουν αρχίσει να εκτελούνται ΜΟΝΟΝ με δικαιώματα διαχειριστή χωρις να το ορισω εγω αυτό και χωρίς στο tab "Ιδιοτητες--> Συμβατότητα" του εκτελεσιμου αρχειου τους να ειναι τσεκαρισμενη η σχετικη άδεια. Απεγκαθιστώντας κ εγκαθιστώντας ξανα την εφαρμογή δεν γινεται τιποτα, παλι το προγραμμα εκτελειται μόνον σαν διαχειριστής. Εχω Win11 Pro κ ενα τετοιο παραδειγμα προγραμματος ειναι το Foxit Reader. Eυχαριστω για την βοηθεια σας.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα φίλε μου και ευτυχισμένο το νέο έτος! Το πρόβλημα πότε ακριβώς ξεκίνησε; Πχ μετά από κάποιο update ή τη δμιουργία νέου χρήστη; 

Windows LiveUser22 απάντησε πριν 1 έτος

Καλημερα κ ευχαριστώ για την απόκριση. Σιγουρα ΔΕΝ ξεκινησε μετά απο δημιουργία νέου χρήστη γιατι απλά δεν δημιουργησα ποτέ κανενα νεο χρήστη. Ξεκινησε μαλλον μετά απο καποιο update, δεν θυμαμαι ποιο ακριβώς. Στο μεταξύ κ πριν δώ την απάντηση σας εκανα επανεγκατάσταση των Win 11 με το τελευταίο ISO κρατωντας ομως τις ρυθμισεις κ προγραμματα μου και το προβλημα (μαλλον αναμενόμενα) δεν λύθηκε κ επιμενει. Ενα αλλο προγραμμα που μου βγαζει αυτην την παραξενιά (πλην του Foxit) ειναι το Glary Utilities.
Σε οσους, σχετικά γνώστες, ρώτησα δεν μπορεσανε να μου λύσουν αυτο το εκνευριστικο πρόβλημα, ουτε απο το διαδίκτυο βρηκα λύση. Ειστε η τελευταία μου ελπίδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Εφόσον έκανες format και έχεις ακόμα την ίδια συμπεριφορά, η μόνη λογική εξήγηση είναι να άλλαξε κάτι στη νεότερη έκδοση των Windows. Ίσως περιόρισαν κάτι στο σύστημα και πλέον αυτά τα προγράμματα για να λειτουργούν χρειάζονται δικαιώματα διαχειριστή.