Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΕκτυπωτής φωτογραφιών περιστασιακή χρήση
Tasos Koutzampasis ρώτησε πριν 3 έτη

Θέλω να επιλέξω ένα εκτυπωτή, να εκτυπώνω φωτογραφίες προσωπικές (δηλαδή όχι επαγγελματικά). Δεν με ενδιαφέρουν τόσο οι άλλου είδους εκτυπώσεις (κείμενο κ.τ.λ.). Τα κριτήριά μου είναι καλή ανάλυση και όσο το δυνατόν φτηνά αναλώσιμα, σε επίπεδο να μη χρειάζεται όταν θέλω να κάνω ένα προσωπικό άλμπουμ να μην απευθύνομαι σε φωτογραφεία κάθε φορά. Θα με εξυπηρετούσε αν μου δίνατε κάποιες επιλογές καθώς από άποψη τιμής δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Δεν θέλω όμως να ξεπερνάει τα 400€. Ευχαριστώ πολύ!

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέτα Τάσο

Σε ενδιαφέρει κάποιος σκέτος εκτυπωτής ή κάποιο πολυμηχάνημα με σκάνερ; Γενικά, για τη χρήση που αναφέρεις προτείνουμε Ink tank Inkjet. Είναι οι πιο οικονομικοί και έχουν την καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης.

Tasos Koutzampasis απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα,
Επειδή έχω επαγγελματικό μηχάνημα με σκάνερ στο γραφείο (τύπου φωτοτυπικό), θέλω κάτι σκέτο, μόνο για φωτογραφίες.  Έχω δει στο βίντεο των παιδιών που αναφέρουν κάποιους dye sublimation για φωτογραφίες. Θα ήταν καλή επιλογή από άποψη αναλώσιμων κτλ; Ευχαριστώ!

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Όσο αφορά την ποιότητα, οι dye sublimation προσφέρουν αρκετά καλό αποτέλεσμα.
Ωστόσο, τα αναλώσιμα τους είναι αρκετά ακριβώς, ενώ δεν φημίζονται για την αντοχή τους στον χρόνο.

Ο κύριος λόγος να τους προτιμήσεις είναι αν ψάχνεις έναν εκτυπωτή μικρό σε μέγεθος και εύκολο στην μεταφορά. Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, μπορείς να δεις τη σειρά Selphy της Canon.

Όσο αφορά τους Ink tank, θα μπορούσες να δεις τον Epson EcoTank L850.