Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΕκτύπωση από κινητό ή Tablet, IOS or ADROIT
George Zotos ρώτησε πριν 7 έτη

Έχω έναν εκτυπωτή samsung CLP-415N ΚΑΙ ΘΈΛΩ ΝΑ ΕΚΤΥΠΏΝΩ μέσω USB MODEN ROUTER χωρίς να είναι συνδεδεμένος στο PC. ενώνω με USB ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΟ ROUTER και τον εκτυπωτή. ποτέ δεν κατάφερα τίποτα με IOS και με ADROIT κινητά. παρακαλώ εάν υπάρχει τρόπος βοηθήστε με. ευχαριστώ.

3 Απαντήσεις

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα. Αυτό που ρωτάς δεν γινετε. Το μόνο που γνωρίζω ειναι οτι ορισμένα router έχουν δυνατότητα να συνδέσεις πάνω τους στην usb σκληρό δισκο και όχι εκτυπωτή.
Έχεις 2 λύσεις. Η μια ειναι αγοράζεις έναν νέο ethernet εκτυπωτή, η αγοράζεις έναν αντάπτορα που μετατρέπει την usb σε ethernet και αυτό συνδέεται πάνω σε switch η πάνω στο ίδιο το router στης πόρτες ethernet. 
Κατι σαν αυτο.

Thanassis Katsageorgis απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα
δε γνωρίζω τη μάρκα του adsl modem που χρησιμοποιείς, σου στέλνω όμως τη διαδικασία εγκατάστασης εκτυπωτή σε adsl modem άλλης εταιρείας
http://www.tp-link.com.au/faq-640.html
(με τη χρήση όμως και του απαραίτητου λογισμικού αντίστοιχα για windows ή ios).
Θεωρώ λοιπόν ότι εάν ψάξεις στο site του κατασκευαστή του adsl modem - router που χρησιμοποιείς, θα βρείς αντίστοιχες οδηγίες.
Ελπίζω να βοήθησα...

George Zotos απάντησε πριν 7 έτη

 σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Το site σου, το παρακολουθώ ανελλιπώς και μου έχει δώσει πολλές πληροφορίες και λύσεις. σας ευχαριστώ όλη την ομάδα σας.