Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΕλληνικά builds για android TV BOX?
Μάριος Μαρινάκος ρώτησε πριν 6 έτη

Καλημέρα!
Διαβάζοντας PC Steps ανακάλυψα τα TV BOX και αποφάσισα να αγοράσω ένα TV BOX (αυτό https://www.gearbest.com/tv-box/pp_1366889.html).
Έβαλα KODI 17.6 από το Google Play (το TV BOX είχε προεγκατεστημένη μια έκδοση KODI 18 που δεν ήταν συμβατή με κανένα ελληνικό build). Εγκατέστησα το GKN Wizard, όπως δείχνετε στον Οδηγό (άψογος Οδηγός και σας δίνω συγχαρητήρια).
Ύστερα, έψαχνα για builds σαν το Simplicity αλλά...τίποτα. Υπάρχουν μόνο 2-3 builds για android TV ΒΟΧ, τα οποία είναι μάλλον πολύ αργά, όχι τόσο όμορφα και ούτε τόσο αξιόπιστα τελικά.

Κάνω κάτι λάθος κατά την εγκατάσταση του GKN Wizard και δεν μπορώ να βρω άλλα ελληνικά builds ή απλά δεν υπάρχουν τέτοια για android TV BOX?
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Μάριος

2 Απαντήσεις

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 6 έτη

Γεια σου Μάριε,  πράγματι για κάποιο ανεξήγητο λόγο ο Wizard δεν συμπεριλαμβάνει πλέον όλα  τα ελληνικά build όπως τα περιγράφουμε στον οδηγό, και επιπλέον έχει απομακρύνει και τα 1-2 ελαφριά που είχε για τα TV Box. Δεν γνωρίζουμε αν είναι κάτι το περιστασιακό, καθώς έχει συμβεί και στο πρόσφατο παρελθόν.
Αυτό που σου προτείνουμε για το συγκεκριμένο TV Box, έτσι ώστε να έχεις ένα γρήγορο και πολύ ελαφρύ build, είναι να προσθέσεις στο Kodi 17.6  τα δύο add-ons για ταινίες, το Incursion και Placenta, μαζί με το AliveGR και τους ελληνικούς υπότιτλους, όπως τα περιγράφουμε στο ακόλουθο link...
www.pcsteps.gr/100448-σειρές-και-ταινίες-online-kodi-πρόσθετα-addons/#_31__Add-ons___online
....και στη συνέχεια να χτίσεις το δικό σου ελαφρύ και όμορφο build πολύ εύκολα και γρήγορα, όπως το περιγράφουμε παρακάτω.
www.pcsteps.gr/246798-πώς-φτιάχνω-kodi-build-για-kodi-στα-μέτρα-μου/
Αυτός είναι ο ιδανικότερος τρόπος για να έχεις ένα ελαφρύ Build στο TV Box. Ειδάλλως μένεις μόνο τα τρία πρόσθετα που αναφέραμε στην αρχή, καθώς παραμένουν ιδανικά για ταινίες και τηλεοπτικές σειρές έξω από το build, στο προκαθορισμένο κέλυφος του Kodi.

Μάριος Μαρινάκος απάντησε πριν 6 έτη

Ευχαριστώ θερμά!!!