Konstantinos Ntanakas ρώτησε πριν 4 έτη

Καλημέρα σας,
Χρησιμοποιώ εδώ και περίπου ένα χρόνο το Cyberghost από το εξωτερικό. Όταν προσπαθώ να συνδεθώ με ελληνική IP, αρκετές ιστοσελίδες αναγνωρίζουν την IP ως τσέχικη, κι έτσι δεν έχω πρόσβαση σε περιεχόμενο που είναι αποκλειστικά στην Ελλάδα. Δοκίμασα διαφορετικές από τις ΙP του Cyberghost με το ίδιο αποτέλεσμα. Έχετε κάποια πρόταση ως προς αυτό; 

Ευχαριστώ πολύ!

6 Απαντήσεις

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα, λυπούμαστε για την μικρή καθυστέρηση. Πρέπει μέσα από τις ρυθμίσεις να ορίσεις το TCP αντί του προκαθορισμένου UDP. 
https://imgur.com/a/KXZLoli
Στις δοκιμές μας ο ελληνικός server του Cyberghost από την ενότητα "For torrenting" οδηγεί σε IP στην Αθήνα, και με το TCP άρει τους γεωγραφικούς περιορισμούς των διάφορων τηλεοπτικών καναλιών όπως ο ANT1, και όχι μόνο. Το ίδιο κάνουν και αρκετοί από το "All servers".

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Κωνσταντίνε και συγνώμη για την καθυστέρηση. Με πρόλαβε ο Άκης, οπότε διέγραψα την απάντηση μου.

Konstantinos Ntanakas απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα κι ευχαριστώ για την απάντηση!
Μετά την εφαρμογή του βήματος που προτείνατε, οι περισσότερες ιστοσελίδες που δοκίμασα αναγνωρίζουν πλέον την IP ως ελληνική. Δυστυχώς για άλλη μία φορά το Youtube αντί να την αναγνωρίζει ως τσέχικη, αυτή τη φορά την αναγνωρίζει ως αμερικάνικη. Αυτό ισχύει για αρκετούς servers τους οποίους δοκίμασα.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Αν είσαι συνδεδεμένος με το account σου στο Youtube, δοκίμασε να κάνεις αποσύνδεση και να καθαρίσεις τα cookies του browser. Γίνεται πάλι το ίδιο; 

Konstantinos Ntanakas απάντησε πριν 4 έτη

Δυστυχώς το έχω ήδη δοκιμάσει και σε ανώνυμη περιήγηση και από διαφορετικό browser χωρίς να είμαι συνδεδεμένος, αλλά και πάλι φαίνεται σαν αμερικάνικη IP.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο μπορεί να φταίει. Πιθανότητα η Google έχει αναπτύξει κάποιο καλύτερο σύστημα εντοπισμού τοποθεσίας.