Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΕλληνικοί υπότιτλοι στο "Morpheous"
Vasiliki Tzelepi ρώτησε πριν 6 έτη

΄Αγγελε καλησπέρα. Πριν από λίγες μέρες αγόρασα ένα tv box MXQ pro για την τηλεόραση. Εχω συνδρομή στο Netflix και παρακολουθώντας τα άρθρα σου έπεσα πάνω στις απαγορευμένες android εφαρμογές. Κατέβασα το freeflix HQ και το morpheous.Kαι εδώ αρχίζει το πρόβλημα: έκανα όλες τις ρυθμίσεις στο tv box και στο freeflix και λειτουργούν όλα ρολόϊ, δεν συμβαίνει το ίδιο και με το morpheous. Kανει την αναζήτηση και τελικά δεν βρίσκει τους υπότιτλους, δηλαδή παρακολουθείς την ταινία χωρίς ελληνικούς υπότιτλους. Εχω προσπαθήσει να κατεβάσω πάλι την εφαρμογή αλλά δεν γίνεται, έρχεται πιά με έτοιμες τις ρυθμίσεις. Εχω κοιτάξει εκατοντάδες φορές τις ρυθμίσεις της εφαρμογής αλλά δεν γίνεται τίποτα. Μήπως χρειάζεται να κατεβάσω κανέναν media player; Δεν γνωρίζω τι άλλο να κάνω, έχω κολλήσει επειδή δεν έχει διαφημίσεις και έχει πάρα πολλές επιλογές ταινιών. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια και συμβουλή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

6 Απαντήσεις

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Αγγελική,
Πρέπει  μέσα από το Android TV Box να προχωρήσεις στην εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής. Με αυτή την ενέργεια θα χάσεις τις ελάχιστες επιμέρους ρυθμίσεις που είχες κάνει, και ότι έχεις αποθηκεύσει στην εφαρμογή.


Ωστόσο, με αυτή την ενέργεια το app θα επαναφέρει αυτόματα την παλιά ένδειξη “ell” στην ενότητα των ρυθμίσεων των υποτίτλων και οι ελληνικοί θα  παίζουν κανονικά. Όταν πας δηλ. στο Primary language στις ρυθμίσεις, πρέπει να έχει εμφανισθεί με αυτοματοποιημένο τρόπο το "ell” και όχι να απαιτηθεί να ορίσεις το "Greek". Για κάποιο ανεξήγητο λόγο το app κάποιες φορές αφαιρεί την ένδειξη “ell” όταν ορίζουμε τους υπότιτλους, και μας επιτρέπει να ορίσουμε μόνο το “Greek”, το οποίο ωστόσο δεν τους κατεβάζει με αποτέλεσμα να εμφανίζεται ειδοποίηση για αστοχία στη λήψη των υποτίτλων. Πρόκειται για bug που ενδεχομένως να το διορθώσουν σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση.


Έτσι λοιπόν αν στο εμφανίσει ξανά αυτό το θέμα, θα πρέπει να κάνεις την προηγούμενη ενέργεια της εκκαθάρισης δεδομένων του app, και ενίοτε και εκκαθάριση προσωρινής μνήμης, ακριβώς από κάτω. 

Παρεμπιπτόντως ενοχλητικές διαφημίσεις δεν έχει και το τροποποιημένο APK του Terrarium TV που αναφέρουμε στον οδηγό.

Vasiliki Tzelepi απάντησε πριν 6 έτη

΄Ακη Τίγκα καλημέρα και να σου πω την αλήθεια περίμενα τις συμβουλές σου. Χίλια ευχαριστώ για την βοήθεια δεν σου κρύβω ότι είχα πελαγώσει λίγο και σκεφτόμουν πως να κάνω εγκατάσταση από την αρχή της εφαρμογής, αλλά λίγο το φοβόμουν, δεν είμαι τόσο γνώστης της τεχνολογίας, εμπειρικά τα περισσότερα. Ευχαριστώ και για την πληροφορία σχετικά με το terrarium, εύχομαι να έχετε όλοι πάντα την ίδια όρεξη για πληροφόρηση. Να είσαι καλά, να είστε όλοι σας καλά!!!!!

Vasiliki Tzelepi απάντησε πριν 6 έτη

΄Ακη, ακολούθησα τις συμβουλές σου και πράγματι επανήλθαν οι υπότιτλοι με ελληνική γλώσσα. Κατέβασα και το terrarium χωρίς διαφημίσεις (είχες δίκιο) και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Επειδή καλόμαθα προσπάθησα να κατεβάσω το freeflix hq pro που είναι και αυτό χωρίς διαφημίσεις από το mediafire και δεν μπόρεσα να το κατεβάσω. Γνωρίζεις κάτι επ' αυτού; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Και πάλι σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 6 έτη

Βασιλική, η τροποποιημένη Pro έκδοση του Freeflix ενδέχεται να μην εγκαθίσταται σε TV Box με την αρχιτεκτονική που αναφέρουμε στον οδηγό. Πάντως αν σε ικανοποιούν τα Morpheus και Terrarium TV, θεωρούμε ότι δεν χρειάζεσαι το Freeflix, καθώς τις τελευταίες ημέρες εμφάνισε πολλές αστοχίες.

Vasiliki Tzelepi απάντησε πριν 6 έτη

Εχεις απόλυτο δίκιο ΄Ακη, έγινα αχόρταγη, αφού έχω τα άλλα δύο προγράμματα..... και δεν προλάβαινα να βλέπω κιόλας!!! Χίλια ευχαριστώ για την βοήθεια και τις συμβουλές.

Anastasia Tziz απάντησε πριν 5 έτη

Εγώ πάλι κατέβασα το Freeflix HQ (και τις 2 εκδόσεις) και σε καμία δεν παίζει τους υπότιτλους κανονικά αλλά σε "κινεζικά". Απεναντίας, στο morpheus έπαιξαν κατευθείαν και μάλιστα χωρίς να πειράξω ρύθμιση.