Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Facebook και Social MediaΕμφανιση φιλιας μετεξυ φιλων στο Facebook
Tzi ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπερα,

Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει η δυνατοτητα να δουμε την εμφανιση φιλιας μεταξυ 2 φιλων στο facebook με την τωρινη του μορφη.

Αν δεν, τοτε μηπως γινεται αν επιστρεψουμε στο παλιο view του facebook να μπορουμε να δουμε αυτο που ζηταω παραπανω; Θυμαμαι γινοταν με το παλιο view. 

Ευχαριστω.

6 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα φίλε μου

Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο καλύτερα τι εννοείς γιατί δεν κατάλαβα; Θες να δες αν δύο άτομα είναι φίλοι στα Facebook; Αν ναι, δεν έχει αλλάξει κάτι παλιά, αρκεί να έχουν επιλέξει να μπορείς να δεις τους φίλους τους.

Tzi απάντησε πριν 2 έτη

Η εμφάνιση φιλίας μεταξύ φίλων δείχνει τι έχουν μοιραστεί αυτοί οι φίλοι και από ποτέ είναι φίλοι στο facebook. Αν το γκουγκλαρεις θα καταλάβεις. Το έχω ψάξει κ εγώ αλλά δεν βρίσκω κάτι με την τωρινή μορφή του facebook. 
 
Ξέρουμε κάποιο τρόπο να μπορούμε να το δούμε αυτό;  

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Με μια γρήγορη αναζήτηση δεν κατάφερα να βρω κάτι, ενώ ούτε η σελίδα βοήθεις του Facebook αναφέρει πλέον αυτή την επιλογή. 

Tzi απάντησε πριν 2 έτη

Η εμφάνιση φιλίας είναι κανονικά ενεργή μεταξύ του δικού σου προφίλ και οποιουδήποτε φίλου. Το ζήτημα είναι αν υπάρχει πλέον διαθέσιμη η επιλογή μεταξύ δύο φίλων σου στο facebook όπως υπήρχε παλιά.
Ή έστω να βρούμε ένα τρόπο να επανέλθουμε στο παλιό layout.
Γνωρίζουμε κάτι γι'αυτό; 
Ευχαριστώ 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Δυστυχώς, δεν κατάφερα να βρω κάτι στο νέο layout. Όσο αφορά κάποιον τρόπο να επανέλθεις στο παλιό, νομίζω πως πλέον δεν υπάρχει κάποιος. Παλιότερα υπήρχαν κάποια πρόσθετα. 

Tzi απάντησε πριν 2 έτη

Οκ ευχαριστω πολυ Γιωργο!