Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Αγορά ΥπολογιστήΕνα "καλο" desktop pc που να υποστιριζει και gaming μεχρι 500€
Christine Opa ρώτησε πριν 8 έτη

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΘΑ ηθελα να προτεινεται ενα desktop pc να μπορω να παιζω παιχνιδια καπως ανετα μεχρι 500€(αν υπαρχει)ενας υπαλληλος ενος καταστηματος μου προτεινε "Dell IInspiron 3847-i3"...εχετε να μου προτεινετε καποιο αναλογο?

17 Απαντήσεις

Christine Opa απάντησε πριν 8 έτη

**Βασικα το Συστημα αντε να κανει 500€ κ ισως διαθεσω μεχρι 150 για οθονη,,συνολο καπου στα 650€ μαζι,,,αλλα τα περνω και χωριστα δν εχω θεμα,,,απλα να κανει και για gaming,,,

Jose Armando απάντησε πριν 8 έτη

εδώ υπάρχει λύση

Christine Opa απάντησε πριν 8 έτη

Το  διαβασα ομως δεν βοηθειθηκα αρκετα,,εσεις μπορειτε να μου πειτε 1-2 μοντελα που κυκλοφορουν στην αγορα μεχρι 550€ να παιζω ενα αξιοπρεπη gaming?Ευχαριστω :)

Jose Armando απάντησε πριν 8 έτη

Mιλάς για έτοιμο σύστημα και είναι περίπλοκο..,φυσικά θεωρώ καλύτερο το να παραγγείλεις το PC σου κομμάτι κομμάτι απο e-shop και να στο συναρμολογήσουν δωρεάν, ελεγμένο και με εγγύηση κιόλας. Το "Dell" που σου πρότεινε εκείνος ο πωλητής δεν λέει κάτι, μέσα έχει 2 σειρές υποδιέστερο chipset.. Μπορείς να ξαναδείς τη πρόταση των παιδιών του site και να αλλάξεις π.χ. το κουτί σε κάτι πιο κομψό όπως αυτό εδώ αν δεν σου άρεσε αισθητικά εκείνο της σύνθεσής τους, αλλά το οποίο είναι μια χαρά για την αξία του. Δεν επιτρέπεται να κάνω προτάσεις για αγορές προϊόντων κανονικά.

Christine Opa απάντησε πριν 8 έτη

http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=76304&pcode=SHOW_PROD76304 Επισης ηθελα να ρωτησω,,αυτη εδω η εταιρια φτοιαχνει δικα της μοντελα απ οτι βλεπω και εχω δει καλα πραγματα κ οικονομικα...Ξερεις κανεις κατι αν ειναι αξιοπιστη?

Christine Opa απάντησε πριν 8 έτη

Χμμ οκ,,κ μαλλον το πιο πανω ερωτημα μου απορριπτεται:Ρ...δεν ειμαι τοσο ψαγμενη δεν ηξερα οτι υπηρχαν τετοιες εναλλακτικες,,Ευχαριστω πολυ παντως :)

Jose Armando απάντησε πριν 8 έτη

Μπήκα απο περιέργεια στο σύνδεσμό σου και απορίπτεται παντελώς η πρότασή τους. Δεν αναφέρουν ούτε καν τι μητρική θα πάρει το υποψήφιο "θύμα". Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση κατα την δική μου άποψη με onboard γραφικά να παίξεις αξιοπρεπώς κάτι παραπάνω απο ναρκαλιευτή, πασιέντζα ή τάβλι των Windows. Για την δική σου πληροφόρηση η εταιρία αυτή δεν βγάζει δικά της μοντέλα αλλά συναρμολογεί τα διάφορα μέρη που παράγονται απο τρίτες εταιρίες  τοποθετόντας απλώς το δικό της λογότυπο στο κουτί και απ'ότι βλέπω γενικώς της αρέσουν πολύ τα διάφορα λογότυπα. Μακρυά ..!

Christine Opa απάντησε πριν 8 έτη

Σε ευχαριστω πολυ για τις πληριοφοριες,,,,θα ηθελα να ρωτησω γιατι ενα ολοκληρωμενο pc στην αγορα "υστερει" απ τον να στο φτοιαξουν η μονος σου?

Christine Opa απάντησε πριν 8 έτη

Γι αυτο εδω τι λετε  http://www.e-shop.gr/innovator-gamer-basic-fx-4300-me-windows-10-p-PER.912066 .....δεν ξερω αυτο με τον αν συμφωνει με τους ορους του σιτε σας απλα ηθελα μια αποψη,,μπορειτε να με καθοδηγησετε καπου?ειλικρινα δεν εχω ιδεα κ ουτε λεφτα για πεταμα.,!Ευχαριστω για το χρονο σου

Κώστας Λάβαρης απάντησε πριν 8 έτη

Το να φτιάξεις μόνος σου έναν υπολογιστή είναι πιο φθηνό από το να πάρεις έναν έτοιμο, γιατί διαλέγεις εσύ τα κομμάτια ένα ένα (ακόμα και το κουτί). Έτσι μπορείς να βρεις σε καλύτερη προσφορά αρκετά κομμάτια και να τα πάρεις φθηνότερα σε κάποια καταστήματα. (π.χ. κάρτα γραφικών, επεξεργαστής κτλ). Έτσι μπορείς να βρεις περισσότερες προσφορές σε διάφορα κομμάτια του υπολογιστή, από ότι αν έψαχνες προσφορές για ένα συγκεκριμένο PC. 
Επίσης όταν έχεις χτίσει το δικό σου υπολογιστή, μπορείς πιο εύκολα να το αναβαθμίσεις. Να αλλάξεις RAM, κάρτα γραφικών κτλ. Δεν σε εμποδίζει κάποια εγγύηση, ώστε να το ανοίξεις. Βέβαια αυτό μπορεί να είναι και αρνητικό γιατί άμα σου χαλούσε το έτοιμο σύστημα θα μπορούσες να το πας για service. Άμα σου χαλάσει το σύστημα που έφτιαξες, θα πρέπει να πηγαίνεις το κομμάτι που έχει πρόβλημα.

Christine Opa απάντησε πριν 8 έτη

Καλο μου ακουγεται,,,μονη μου να φτοιαξω pc λιγο δυσκολο...να ξερα κ που να απευθηνθω καλα θα ηταν...χD

Axilleas Kanellakis απάντησε πριν 8 έτη

http://www.e-shop.gr/PER_pc_config_desktop.phtml Βαλε τα πραγματα που  θες στο λινκ και το eshop θα φτιαξει τον υπολογιστη

Christine Opa απάντησε πριν 8 έτη

Στο πιο πανω link που εστειλα μπορειτε να μου πειτε τι προδιαγραφες εχουν τα συγκεκριμενα pc..επισης δεν εχω προβλημα να αγορασω κατι μη επωνυμο αρκει να κανει καλη δουλεια...αν ειναι εφικτο καντε πιο prive τη συνομιλια ωστε αν μπορειτε να με κατευθηνετε καπου...

Κώστας Λάβαρης απάντησε πριν 8 έτη

Ή μπορείς να πας μόνη σου στο κατάστημα που ανέφερε ο Αχιλλέας και τα παιδιά που εργάζονται εκεί θα σε βοηθήσουν. Στο φτιάχνουν εκεί και το παραλαμβάνεις έτοιμο.

Christine Opa απάντησε πριν 8 έτη

Μαλιστα...εσεις μπορειτε να μου πειτε 2-3 μοντελα επεξεργασρων που να τρεχει και gaming., που να μην ειναι τοσο δαπανηροι?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Επειδή αυτό το θέμα έχει τραβήξει πολύ, χωρίς λόγο:

Εδώ είναι ο οδηγός που αναλύει γιατί οι έτοιμοι σταθεροί υπολογιστές είναι ό,τι χειρότερο.

Χριστίνα, η σύνθεση των 600ων ευρώ που ανέφερε ο Jose Armando είναι το ελάχιστο ποσόν που πρέπει να δώσεις για σχετικά άνετο Gaming.

Αν δεν θέλεις να δώσεις 600 ευρώ, πάρε τη σύνθεση των 500ων ευρώ χωρίς το δίσκο SSD και με αυτό τον επεξεργαστή. Η σύνθεση αυτή θα παίξει τα περισσότερα σύγχρονα παιχνίδια, όμως θα πρέπει να έχεις στο Medium ή και χαμηλότερα τις ρυθμίσεις των γραφικών, στο High θα δυσκολευτεί.

Τα κομμάτια που γράφει η σύνθεση τα βάζεις στη σελίδα που ανέφερε ο Αχιλλέας, τσεκάρεις στο κάτω μέρος να σου συναρμολογήσουν δωρεάν τον υπολογιστή και να στον στείλουν, και είσαι έτοιμη.

Christine Opa απάντησε πριν 8 έτη

Οκ Thank you..