Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ
Konstantinos Petridis ρώτησε πριν 4 έτη

ΕΠΙΑΣΑ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΚΡΙΒΟΣ ΚΑΤΩ ΟΡΟΦΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ
ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΤΟ BLUE TOOTH ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ ΟΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ. ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΚΑΤΩ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΩ.ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΩ ΕΙΣΑΙ ΧΑΚΕΡ ΡΕ;; ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ.ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.  

4 Απαντήσεις

Tolis Zarikos απάντησε πριν 4 έτη

Μπορείς ακόμη και τώρα να τον ΔΩΣΕΙΣ στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος!

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλημέρα Κωνσταντίνε

Αν και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ισχύει αυτό το γεγονός, θα μπορούσες να κάνεις hard reset τη συσκευή σου. Συνήθως γίνεται πατώντας συνεχόμενα κάποιον από τους συνδυασμούς των πλήκτρων ήχου και του power button.

Deleted User απάντησε πριν 4 έτη

Κώστα ,καλύτερα έτσι όπως έγιναν τα πράγματα. Επειδή μετά θα ήθελε να εκδικηθεί. Όταν είναι κοντινό σου άτομο ,του δίνεις μία ευκαιρία αρχικά και δε ξεκινάς πόλεμο. Αν είναι όντως χάκερ ,μπορεί να σε κάνει ίσως μεγάλη ζημιά.

Konstantinos Petridis απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας η αλήθεια είναι ότι την επόμενη μέρα πήρα τηλέφωνο την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και ακούστε τι μου είπαν, ότι στην περίπτωση δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Πάντως επειδή είναι γείτονας σκέφτηκα να μην τον κάνω έγγραφη καταγγελία όπως λέει και ο Δημήτρης 008 άν και κατάλαβε πολύ καλά ότι δεν αστειευόμουν, βέβαια απο τότε δεν παρατήρησα κάτι ύποπτο.