Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΕνδιαφέρομαι να φτιάξω ένα gaming desktop
rg gr sg gs ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα σας και μπράβο στην πολύ καλή δουλειά που κάνετε και τις βοήθειες που δίνεται. Έχει έρθει ο καιρός να φύγω απο τις κονσόλες που είμαι τόσα χρόνια και να το γυρίσω στο pc.  Είχα κάποτε ένα desktop οπότε θέλω να κρατήσω το κουτί του και τους σκληρούς δίσκους του (500 gb ο καθένας) . Το pc που θέλω να φτιάξω θέλω να είναι κοντά στα 1000 ευρώ , χωρίς οθόνη , ποντίκι και πληκτρολόγιο και να είναι καθαρά για gaming και editing. Στο περίπου έχω βρει τι θέλω να βάλω αλλά θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας. Μητρική asus prime H270M-PLUS.Επεξεργαστής intel core i7 6800k box. Κάρτα γραφικών asus geforce 1060 6gb. Μνήμη ram kingston ddr4 8gb 2666mhz. Σύστημα ψύξης coolermaster hyper tx3i . Και τροφοδοτικό coolermaster G650M. Πιστεύετε πως θα αντέξουν αυτά για medium προς high απόδοση στο τωρινά παιχνίδια; ευχαριστώ.

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα φίλε μου,
Η μητρική H270 δεν υποστηρίζει μνήμες στα 2666MHz, θα τις τρέχει στα 2133.
Επίσης, ενώ βρισκόμαστε στην 8η γενιά επεξεργαστών, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να επιλέξεις επεξεργαστή 6ης γενιάς.
Δες τη σύνθεση των 900ων ευρώ στον οδηγό αγοράς υπολογιστή, όπου βεβαίως μπορείς να αντικαταστήσεις τον i5 με τον αντίστοιχο i7 7ης γενιάς.
Με τη GTX 1060 θα μπορέσεις να παίξεις τα περισσότερα σύγχρονα παιχνίδια σε Full HD με High ή και Ultra γραφικά.

rg gr sg gs απάντησε πριν 6 έτη

Ευχαριστώ για την απάντηση. Τον έχω διαβάσει τον οδηγό σας και τις ιδέες ως προς τις τιμές και τα builds. Δεν είμαι όμως και από τους μεγαλύτερους φαν της MSI. Προτιμώ μια μητρική της ASUS. Αν σας είναι εύκολο μπορείτε να μου δώσετε ένα build για την GTC 1060 και για i7 στα 1000 ευρώ στο περίπου; Χωρίς κουτί και περιφερειακά . Επίσης προτιμώ μια μνήμη RAM 8gb αντί 2 τεσσάρες. Ευχαριστώ.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Μπορείς στη σύνθεση των 900ων ευρώ να βάλεις τον i7 8700 και όποια μητρική Z370 της Asus θέλεις. Αν και οι μητρικές της Asus βγαίνουν αρκετά πιο ακριβά, και μαζί με τον i7 ξεφεύγεις από τα 1000 ευρώ.
Το να θες μια μνήμη 8GB είναι η χειρότερη δυνατή επιλογή. Χάνεις το dual channel DDR και δεν κερδίζεις απολύτως τίποτα.

rg gr sg gs απάντησε πριν 6 έτη

Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα ξεκινήσω κομμάτι κομμάτι από αύριο και σιγά σιγά θα το φτιάξω. Ευχαριστώ και πάλι.