Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΕνεργοποίηση παιχνιδιού στο uplay
Ιωάννης Στεφανάρας ρώτησε πριν 4 έτη

Καλημέρα,έχω δύο παιχνίδια assassin's τα οποία προσπάθησα να τα ενεργοποιήσω,αλλά που έβγαλε μήνυμα ότι το παιχνίδι είναι ενεργοποιημένο από άλλο λογαριασμό,τα παιχνίδια είναι γνήσια αγορασμένα από το public,επικοινώνησα με την τεχνική τους υποστήριξη αλλά δεν έβγαλα άκρη,μου είπαν ότι το ένα παιχνίδι είναι ενεργοποιημένο από λογαριασμό .........@hotmail.fr ,εγώ δεν έχω τέτοιο λογαριασμό,προφανώς κάποιος βρήκε τους κωδικούς και τους ενεργοποίησε,πιθανόν επειδή είναι παλιοί τίτλοι και δεν τους είχα ενεργοποιήσει,έχετε να προτείνετε μια λύση γιατί τα παιχνίδια είναι γνήσια.

10 Απαντήσεις

John Ameladioths απάντησε πριν 4 έτη

Λογικά τα αγόρασες μεταχειρισμένα έτσι; Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να πας στα public να τους το πεις . Και να δούμε αν θα βγάλεις άκρη αν και δεν νομίζω γιατί κάπως θα βρουν να αποφύγουν την ευθύνη

Deleted User απάντησε πριν 4 έτη

Είχες φτιάξει κάποιο λογαριασμό σε πλατφόρμα πχ Steam κλπ...κι είχες καταχωρήσει εκεί τους κωδικούς των παιχνιδιών μήπως ??

Αν ναι ,δοκίμασε επικοινωνία με το support της πλατφόρμας αυτής. Στείλε τους επίσης αν μπορείς ,ως pdf και την απόδειξη αγοράς από τα public .

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Ιωάννη

Δυστυχώς, αν δεν έχεις ενεργοποιήσει εσύ τα παιχνίδια κατά λάθος, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Πρέπει να επικοινωνήσεις με το Public και να τους πιέσεις να στα αντικαταστήσουν.

Ιωάννης Στεφανάρας απάντησε πριν 4 έτη

δεν είμαι σιγουρος για μεταχειρησμένα,στο ένα βρήκα την απόδειξη,θα επικοινωνήσω με το public να δώ. 

Ιωάννης Στεφανάρας απάντησε πριν 4 έτη

ετσειλα ,και την αποδειξη αγορας,αλλα απο ότι κατάλαβα δεν τους ενδιαφέρει και τόσο αυτούς,απο τι στιγμή που κάποιος χρησιμοποιεί τον κωδικό ,κόψε τον λαιμό σου.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Δυστυχώς, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ ισχύει μόνο αν η αγορά είχε γίνει μέσω Paypal. 

Ιωάννης Στεφανάρας απάντησε πριν 4 έτη

Απλά,ψάχνωντας στο internet βρήκα κάποιο site που πουλάει κωδικούς εώς 6 ευρώ,είναι αξιόπιστα ή απάτη;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Εξαρτάται από το site. Αν μιλάμε για γνωστό site του χώρου, ναι είναι αξιόπιστο. Οι άδειες δεν είναι ακριβώς νόμιμες, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τον τελικό χρήστη. 

Ιωάννης Στεφανάρας απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα το σαιτ είναι www.eneba.com,δεν έχω ιδέα κατά πόσο είναι αξιόπιστο.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Δεν το έχουμε χρησιμοποιήσει. Ωστόσο, βλέπω ότι διαφημίζεται αρκετά από Youtubers, οπότε υποθέτω πως δεν θα έχεις πρόβλημα.