Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΕνεργοποίηση Office μετά από format
redwhite mike ρώτησε πριν 4 έτη

Καλημέρα!!

Είχα αγοράσει από το keysworlds license για office 2016. Ενώ στην αρχή έγινε η ενεργοποίηση κανονικά, μετά από format δεν μου το αναγνωριζει... Μπαίνω κανονικά από το link που υπάρχει στο mail για να τα κατεβάσω αλλά δεν μου αναγνωρίζει τον κωδικό κλειδί.
Στέλνω στο support τους αλλά με γράφουν..
Καμιά ιδέα;;

Ευχαριστώ!!

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα

Πριν το format είχες συνδέσει το κλειδί με τον Microsoft λογαριασμό σου; Αν όχι, το κλειδί δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί δεύτερη φορά. Αν ναι, δεν βάζεις το κλειδί, αλλά συνδέεσαι με το account σου.

Βασίλης Καλόγηρος απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα, 
Αντιμεπίζω το ίδιο πρόβλημα μετά από format με την ενεργοποίηση του Οffice 2016 με κλειδί από το KeysWorlds. Συνδέομαι στον λογαριασμό μου στη Microsoft, πραγματοποιώ λήψη του προϊόντος, όπου μου εμφανίζει τον αριθμό-κλειδί που είχα βάλει για να το ενεργοποιήσω την πρώτη φορά. Εγκαθιστώ το Office και ανοίγω μια εφαρμογή του, π.χ. Word, μου εμφανίζει το παράθυρο της ενεργοποίησης, αλλά η ενεργοποίηση μέσω Internet μου βγάζει ότι ο αριθμός-κλειδί δεν είναι έγκυρος και η ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου επίσης αποτυγχάνει.
Πως μπορεί να λυθεί το ζήτημα;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα Βασίλη

Για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε, πρέπει να ανοίξεις δική σου ερώτηση. Δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνουν ειδοποιήσεις σε άλλους χρήστες.

Αν μπορείς, πες μας και αν το κλειδί που αγόρασες ενεργοποιήθηκε τηλεφωνικά την πρώτη φορά.