Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΕνεργοποίηση Office 2016 μετά από format
Βασίλης Καλόγηρος ρώτησε πριν 3 έτη

Αντιμεπίζω πρόβλημα μετά από format με την ενεργοποίηση του Οffice 2016 Professional Plus με κλειδί από το KeysWorlds. Συνδέομαι στον λογαριασμό μου στη Microsoft, πραγματοποιώ λήψη του προϊόντος, όπου μου εμφανίζει τον αριθμό-κλειδί που είχα βάλει για να το ενεργοποιήσω την πρώτη φορά. Εγκαθιστώ το Office και ανοίγω μια εφαρμογή του, π.χ. Word, μου εμφανίζει το παράθυρο της ενεργοποίησης, αλλά η ενεργοποίηση μέσω Internet μου βγάζει ότι ο αριθμός-κλειδί δεν είναι έγκυρος και η ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου επίσης αποτυγχάνει. Η πρώτη ενεργοποίηση του προϊόντος είχε γίνει μέσω Internet. Επίσης, στον λογαριασμό μου στη Microsoft, στην κατηγορία των συνδρομών δεν εμφανίζεται το προϊόν του office. 
Πως θα μπορούσα να το λύσω;

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Βασίλη

Η ενότητα των συνδρομών νομίζω δείχνει μόνο συνδρομές και όχι αγορές, οπότε αυτό το κομμάτι μπορεί να είναι φυσιολογικό.

Δυστυχώς, δεν έχω κάποια σίγουρη απάντηση για το πρόβλημα σου. Το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για κάποιον περιορισμό της άδειας, αν και δεν είδα να αναφέρεται κάτι τέτοιο.

Βασίλης Καλόγηρος απάντησε πριν 3 έτη

Απευθύνθηκα τηλεφωνικά στην Microsoft και έδωσα τον αναγνωριστικό αριθμό του προϊόντος προς ενεργοποίηση και η απάντηση που πήρα είναι ότι έχουν "κλειδώσει" το συγκεκριμένο κλειδί γιατί πιθανώς να πουλήθηκε σε πολλούς. Άρα χρειάζεται αγορά καινούργιου κλειδιού.
Κρίμα, γιατί αν είναι όντως έτσι το keysworlds αποδείχτηκε αφερέγγυο. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Όλα αυτά τα κλειδιά είναι volume licenses που κανονικά απαγορεύεται να πολούνται μεμονωμένα.

Όταν κάνεις την αγορά, ξέρεις ότι μπορεί να γίνει αυτό σε περίπτωση που χρειαστεί να τα χρησιμοποιήσεις ξανά. Ωστόσο, η διαφορά στο κόστος είναι τέτοια που πάλυ συμφέρει περισσότερο από το να πάρεις μια retail άδεια.