Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΕνεργοποίηση Office 2019 από Godeal 24
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗΣ ρώτησε πριν 4 έτη

Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ?
ΕΡΩΤΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ LINK "BUY NOW" ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ.
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ MICROSOFT ACOUNT ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ.

5 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, θα σου στείλουν ένα κωδικό ενεργοποίησης..φρόντισε όμως το κλειδί του office να το περάσεις και στο microsoft account σου για μελλοντική επανεγκατάσταση..

Giorgos Tsamouris απάντησε πριν 3 έτη

Εγώ έχω πάρει επίσης το Office 2019 Pro Plus, έκανα την ενεργοποίηση κανονικά μέσω τηλεφώνου και όλα καλά. Μάλιστα έκανα απεγκατάσταση κιόλας και έβαλα τα Ελληνικά Οφφιψε 2019 και μου ζήτησε μόνο το Key που μου είχαν στείλει απο GoDeal24 και ενεργοποιήθηκε κανονικά χωρίς τίποτα επιπλέον.
Το πρόβλημα είναι ότι μπαίνω στο Microsoft Account για να το δηλώσω (I have a product key), μου ζητάει το key και μετά μου βγάζει ότι το κλειδί δεν βρέθηκε. Δοκίμασα και σε άλλα links που προτείνει αλλά τα ίδια.  Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό, αφού το Office ενεργοποιείται και μέσα πχ στο Word μου εμφανίζει πως είμαι συνδεμένος κανονικά στο microsoft account μου.
Μήπως πρέπει να περάσει καμια μέρα για να ενημερωθεί το σύστημά τους;

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Γιώργο, από τη στιγμή που λειτουργεί κανονικά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να επικοινωνήσεις με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών που λειτουργεί 24/7 στο service@godeal24.com.

Giorgos Tsamouris απάντησε πριν 3 έτη

Επικοινώνησα με το godeal24 και η απάντηση ήταν ότι τα κλειδιά τους είναι OEM και όχι retail, που σημαίνει (συμπερένω εγώ) πως δεν μπορούν να περαστούν σε microsoft account.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Πολύ πιθανόν αυτό να ισχύει πλέον..