Γεώργιος Τσακούμης ρώτησε πριν 3 μήνες

Καλησπέρα σας. Ακολούθησα τα βήματα σας που είχα δει σε ένα άρθρο σας για δωρεάν εγκατάσταση και χρήση των office 2021 pro plus 2021. Σας δίνω και το λινκ για να σας το θυμησω: https://www.pcsteps.gr/81445-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%84%CF%8E-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%B5%CF%82-ms-office-2021/.
Ακολούθησα την πρώτη μέθοδο που αναφέρατε στο άρθρο σας, αλλά μετά το πέρας της εγκατάστασης συνδέθηκε αυτόματα το office στον λογαριασμό μου της Microsoft και μου ζητάει κωδικό ενεργοποίησης. Τι μπορώ να κάνω για να έχω τα office με όλες τις λειτουργίες τους; έχετε μήπως να μου δώσετε κανέναν κωδικό; πείτε μου αν μπορείτε πώς μπορώ να λύσω το πρόβλημα αυτό. Σας ευχαριστώ πολύ. Καλό βράδυ!!!

4 Απαντήσεις

Chris απάντησε πριν 3 μήνες

Και εμενα κανει το ιδιο και ζηταει ενεργοποιηση. Δεν ξερω πως λυνεται. Αν μπορει καποιος να βοηθησει.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 μήνες

Καλησπέρα, δοκιμάστε και τη μέθοδο με τα Office Pro Plus 2021 και τα 5TB δωρεάν η οποία ήτα και η πιο αποδοτική στις δοκιμές μας.

 

Chris απάντησε πριν 3 μήνες

Τελικά κατάφερα να το κάνω με την μέθοδο του Activator δούλεψε. Με την μέθοδο του LTSC άδειας με Office Deployment Tool δεν είχε ενεργοποιηθεί. Να τα τσεκαρετε πάντως όλα για ιούς κλπ εξονυχιστικά επειδή έχω πάθει διάφορα με ιούς κλπ και από εδώ και στο εξής προσέχω πάρα πολύ τι κατεβάζω και το σκαναρω με Windows Defender καθώς και με VirusTotal που δείχνετε στα άρθρα. Γενικά το λέω όχι μόνο για το συγκεκριμένο.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 μήνες

Καλησπέρα, πάντα ελέγχουμε τα αρχεία μας και είναι 100% καθαρά.  Ο σύνδεσμος λήψης του Office είναι επίσημος από  MS και το αρχείο ενεργοποίησης της πλήρους άδειας είναι επίσης ένα επίσημο αρχείο της Microsoft.