Σταμάτης Σάργας ρώτησε πριν 9 έτη

Στις τελευταίες μέρες μου με το Ubuntu είχε απενεργοποιηθεί πλήρως το Wifi και έβαλα Windows 10. Είναι ακόμα απενεργοποιημένο, και δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω (έψαξα πολύ). Μήπως φταίει το ότι χρησιμοποιώ τη λάθος έκδοση των Windows 10 και παλιά τη λάθος του Ubuntu; Αν όχι, τι μπορεί να φταίει;
Σημειωτέον, αυτό συνέβαινε στις τελευταίες μέρες μου με το Ubuntu, αφού είχα μπει στο UEFI και έλεγξα αν το Virtualization ήταν ενεργοποιημένο. Ήταν, βγήκα, δεν άλλαξα τίποτα και εμφανίστηκε το πρόβλημα. Έχω ένα Dell με Intel επεξεργαστή. Τα Windows είπαν ότι κάπως έφταιγε το hardware, Windows did not detect any networking hardware έβγαλε. Γράφω από έναν άλλον υπολογιστή.

2 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Έχεις εγκαταστήσεις τους drivers για την κάρτα δικτύου; Πήγαινε στο site της dell και ψάξε για drivers για τον υπολογιστή σου.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Σταμάτη, το laptop έχει κανένα διακόπτη ή πλήκτρο σε συνδυασμό με το Fn που να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί το WiFi? Γιατί φαίνεται πως εκεί είναι το πρόβλημα, έχει απενεργοποιηθεί εντελώς η κάρτα δικτύου.