Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΕνημέρωση άρθρων Pcsteps &ανωνυμία στο internet
Giwrgos Nasakis ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα. Ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις.

1ον. Ενώ έχω γράψει το email μου στο subscribe του pcsteps κατ`επανάληψη για κάποιο λόγο ενώ παλαιότερα λάμβανα ειδοποιήσεις τώρα δυστυχώς δεν έρχονται και δεν ξέρω γιατί.

Το ίδιο και εδώ https://www.facebook.com/PCsteps.gr/?fref=ts παρόλο το like και το γεγονός ότι είμαι ακόλουθος πάλι δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις.

2ον Ηθελα να ρωτήσω το εξής. Προσπαθω σε κάποιο site με online παιχνίδια ( στα οποία για να παίξεις κατεβαζεις καποιον client και εκεί κάνεις και τη δημιουργία νέου λογαριασμού ) να κάνω πολλαπλούς λογαριασμούς αλλά δυστυχώς πάντα μου βγαίνει ένα banner που με ενημερώνει πως έχω ήδη λογαριασμό και δεν μπορώ να κάνω άλλο.

Εχω δοκιμάσει να κάνω hide IP και change IP με το TunnelBear ακόμα και Change Windows Mac Address αλλά πάλι με εντοπίζουν πως έχω ήδη λογαριασμό. Τι ειναι αυτό τέλος πάντων που κάνουν έλεγχο στο pc ή και εγώ δεν ξέρω τι και μπορούν και έχουν αυτή τη πληροφορία?

Υπαρχει τρόπος να ξεπεραστεί αυτός ο έλεγχος?

Ευχαριστώ πολύ. Γιώργος.

7 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα.

1) Μήπως έχεις βάλει το newsletter στα ανεπιθύμητα; Για το facebook, τσέκαρε από τις ειδοποιήσεις σου τις ρυθμίσεις.

2) Φαντάζομαι χρησιμοποιείς διαφορετικό mail σε κάθε λογαριασμό; Όπως και να 'χει, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι τρόπους χρησιμοποιούν για να ανιχνεύσουν διπλούς λογαριασμούς.

Giwrgos Nasakis απάντησε πριν 8 έτη

1) Όχι δεν είναι στα ανεπιθύμητα

2) Εννοείται διαφορετικό mail σε κάθε λογαριασμό. Αυτο που ίσως μπορεί να δώσει μία απάντηση στο ερώτημα μου είναι πως εάν προσπαθήσω να κάνω άλλο λογαριασμό από άλλο pc δεν υπάρχει πρόβλημα. Αυτό μας βοηθάει να καταλάβουμε πως ανιχνεύουν?

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 8 έτη

Για το 1) θα το ελέγξουμε και θα σου απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Για το 2) λογικά μέσω IP ή/και cookies.

Giwrgos Nasakis απάντησε πριν 8 έτη

Ουτε απο τα cookies ειναι. Τα εσβησα ολα αλλα τιποτα . Επισης εσβησα καθε εγγραφη απο reg για το συγκεκριμενο game αλλα τιποτα. uninstall και install παλι τον client αλλα τιποτα. Απο θεμα IP δεν ειναι σιγουρα.

Καμια αλλη ιδεα κανεις?

Φον Ζαρουλολιάκος απάντησε πριν 8 έτη

Διεύθυνση MAC...

Giwrgos Nasakis απάντησε πριν 8 έτη

αλλαξα και διευθυνση MAC τιποτα ομως.

Giwrgos Nasakis απάντησε πριν 8 έτη

Οκ το ελυσα το προβλημα δεν βρηκα βεβαια πως ανιχνευομουν αλλα βρηκα πως να το παρακαμψω. Εαν παρολα αυτα καποιος εχει καμια αλλη ιδεα πολυ θα ηθελα να μαθω πως γινεται η ανιχνευση.