Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/Tabletενσωματωμένα γραφικά στον επεξεργαστή
Stathis Kanellopoulos ρώτησε πριν 10 μήνες

Καλησπέρα εχω στο pc μου μια 3080 της msi με επεξεργαστή της amd ryzen 7 7700x αν απενεργοποιήσω το ενσωματωμένα γραφικά του επεξεργαστή θα λειτουργεί μονο η καρτα γραφικών? Επίσης με την κίνηση αυτη μήπως θα εχω κάποιο άλλο πρόβλημα .μιας και εχω την καρτα δλδ πιστεύω οτι δεν χρειάζονται τα γραφικά του επεξεργαστή. Ευχαριστώ 

4 Απαντήσεις

Stathis Kanellopoulos απάντησε πριν 10 μήνες

Επίσης καποια αλλα θεματα που ηθελα να ρωτησω μπας και βγαλω ακρη...απο την αρχη που έστησα τον υπολογιστή με βοήθεια τεχνικού η μητρική μου ηταν μαλλον ελαττωματική γιατι οι ραμ λειτούργησαν μόνο στις θέσεις 2 και 4 και μου αναβε και ενα λαμπάκι πανω στη μητρική για την καρτα γραφικών. Επισης παρόλο που κανω update στους drivers και του επεξεργαστή και στην καρτα γραφικών κάποιες φορες οταν ανάβω τον υπολογιστή αναβοσβήνει η οθόνη και πετάγονται ειδοποιήσεις για το πρόγραμμα οδήγησης οθόνης. Εχω στείλει και στην gigabyte που ειναι η εταιρεία της μητρικής μου τα θέματα και μου ειπαν οτι αυτα συμβαίνουν οταν :είτε οτι ο επεξεργαστής κατα την τοποθέτηση στράβωσε καποιο pin ειτε οτι εχει βρωμιά η δεν είχε γίνει η εγκατάσταση σωστά η να προσπαθήσω να βαλω άλλου είδους μνήμες ραμ,πράγματα που δεν νομίζω να ισχύουν γιατι ο τεχνικός πιστεύω ηταν προσεκτικός. Τέλος που μπορώ να απευθυνθώ μιας και το μαγαζι απο το οποίο αγόρασα την μητρική έκλεισε για να την αλλάξω με την εγγύηση? Υπάρχει αντιπροσωπεία της gigabyte στην Ελλάδα? Ευχαριστώ και πάλι.

Stathis Kanellopoulos απάντησε πριν 10 μήνες

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 10 μήνες

Καλημέρα Στάθη! Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Απλά δεν θα λειτουργούν οι θύρες εικόνας της μητρικής, που έτσι κι αλλιώς δεν χρειάζεσαι αφού έχεις κάρτα γραφικών.

Όσο αφορά τις RAM, κοίταξες το manual μήπως αυτές ήταν οι σωστές θέσεις για όταν έχεις 2 μνήμες; Συχνά τυχαίνουν ασυμβατότητες με μνήμες χωρίς απαραίτητα οι μνήμες ή η μητρική να έχουν βλάβη.

Όσο αφορά τον driver, δοκίμασε να εγκαταστήσεις μια παλιότερη έκδοση και δες αν γίνεται το ίδιο.

Τέλος, καλό είναι να μιλήσεις με το support στη σελίδα τους για να σου πούν ποιο είναι το επίσημο service στην Ελλάδα.

Stathis Kanellopoulos απάντησε πριν 8 μήνες

Ευχαριστώ πολύ