Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Διάφοραεντοπισμος παραγγελιας απο εξωτερικο
giorgos papoulidis ρώτησε πριν 4 έτη

εχω κανει μια παραγγελια απο κινα, μεσω ebay, η οποια σταλθηκε με speedpak,ειναι κατω των 25 ευρω οποτε δεν εχει δασμους φπα τελωνεια και τετοια, ηρθε μεσω βελγιου, και απο οσο εψαξα στο πως λειτουργουν μεταξυ τους οι εταιριες, θα ερθει με ελτα. αλλα το tracking number μου δεν το αναγνωριζουν, και περασα απο το γειτονικο μου καταστημα και δεν μπορουν να το αναγνωρισουν, αλλα ουτε και ειχαν καποιο δεμα με το ονομα μου. εδω και 5 μερες λεει οτι ειναι στο postal operator, δηλαδη λογικα τα ελτα. θα μπορουσε να βρισκεται σε οποιοδηποτε καταστημα ελτα και να μην μαθω ποτέ πότε και αν θα ερθει, οπως εχει γινει σε αλλους. επισης δεν ειναι στην acs γιατι τους ρωτησα, και μου ειπαν οτι δεχονται δεματα απο το εξωτερικο μονο απο την DHL αν δεν κανω λαθος, οποτε το tracking number μου δεν λειτουργουσε. εστειλα mail στην speedpak, αν και αμφιβαλλω αν θα το διαβασουν καν, και εχω σκοπο να ψαξω αυριο να παρω τηλεφωνο στα κεντρικα των ελτα μηπως μπορουν να με βοηθησουν. φοβαμαι τα ελτα γιατι και τηλεφωνο δεν με εχουν παρει ποτε, και ειδοποιητηριο μπορει να μην βρω, και μπορει να περασουν καμια 20αρια μερες χωρις νεα, και να το γυρισουν πισω. εχετε εσεις καποια καλυτερη ιδεα; ευχαριστω για τον χρονο σας

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλημέρα Γιώργο, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή...αυτό το διάστημα τα δέματα από Κίνα αργούν υπερβολικά...Επίσης, ρίξε μία ματιά και στον οδηγό μας εδώ.

Deleted User απάντησε πριν 4 έτη

Έκανες αναζήτηση με το tracking number εδώ ?
https://speedpak.com/
Αν πάλι δεν αναγνωρίζεται το track. number ,επικοινώνησε με τον πωλητή. Δε ξέρω τί γίνεται με άλλους κούριερ ,μα αν έρθει με τα ΕΛΤΑ ,πρώτα θα πάει Αθήνα (Αεροδρόμιο Ελευθ. Βενιζέλος) ,μετά στη Μονάδα διαλογής της πόλης σου ,και μετά στο τοπικό ταχυδρομείο.

Deleted User απάντησε πριν 4 έτη

Ή εδώ μάλλον δες το.
https://www.google.com/amp/s/m.trackingmore.com/amp/speedpak-tracking.html