Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΕξέλιξη παραγγελίας απο gearbest με priority line
Θοδωρής χαλαρα ρώτησε πριν 6 έτη

Εκανα μια παραγγελια ενος κινητου στις 14 Οκτωβριου και το εστειλαν στις 30 Οκτωβριου. Απ τις 30 Οκτωβριου λοιπον περιμενω να ερθει αλλα τιποτα. Τους εστειλα μηνυμα και μου ειπαν να μιλησω με το κοντινο ταχυδρομειο. Πηρα στο ταχυδρομειο και μου ζητουν εναν 9ψηφιο κωδικο που μπροστα εχει γραμματα τον οποιον δεν ξερω. Πως μπορειτε να με βοηθησετε?

4 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Δεν έχεις tracking number να δεις που βρίσκεται το δέμα ? Μάλλον αυτό εννοούν. Με το ταχυδρομείο επέλεξες να έρθει ? Αν ναι, επέλεξες Registered αποστολή ? 
https://www.pcsteps.gr/48390-%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%b4%ce%ad%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae%cf%82-%ce%b5%ce%bb%cf%84%ce%b1/
Έχεις τέλοσπάντων κάποιο στοιχείο ? Αν είναι Registered η παραγγελία σου,δε μπορεί ,οπωσδήποτε θα σου έδωσαν tracking number. Στα email σου κοίταξες ?

Θοδωρής χαλαρα απάντησε πριν 6 έτη

Έγω οταν εκανα την παραγγελια επελεξα priority line απο εκει και περα ξερω οτι ερχεται με EU Express και ξερω και το shipping number που αποτελειται μονο απο αριθμους ενω αυτοι μου ζητουν κωδικο με 12 ψηφια που εχει και γραμματα

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Αν δεις το άρθρο για τις αγορές από Κίνα ,με το Priority line το δέμα στέλνεται πρώτα στο Ηνωμένο Βασίλειο(UK) ,κι από εκεί έρχεται σε σένα μέσω της ACS. Δεν περνάει καθόλου από τα ΕΛΤΑ. Δεν ξέρω γιατί σου είπαν να ρωτήσεις το ταχυδρομείο.
Με λίγο ψάξιμο που έκανα ,(23/10) σε μία ιστοσελίδα λένε πως έγιναν κάποιες αλλαγές στα τελωνεία του UK όπου περνάνε τα δέματα ,και με τη μέθοδο Priority Line UK Express ,υπάρχει καθυστέρηση. Απλώς από τις 7/12 σταμάτησε το Priority line ,αν κι εσένα δε νομίζω να σε επηρεάζει αυτή η εξέλιξη.
Περίμενε λίγο ακόμα ,ξαναμίλα με την gearbest κι άμα είναι ζήτα επιστροφή χρημάτων. Άνοιξε ταυτόχρονα κι ένα dispute στο Paypal αν πλήρωσες με Paypal.
Υπόψην εγώ δεν είμαι από το PCsteps . Περίμενε να απαντήσουν και οι ίδιοι ,και αποφάσισε.

Θοδωρής χαλαρα απάντησε πριν 6 έτη

Σ ευχαριστω πολυ