Yannis Papadomichelakis ρώτησε πριν 7 έτη

Κατ' αρχας συγχαρητηρια για την πολυ καλη σας δουλεια.

Το προβλημα μου ειναι οτι προσπαθησα να μπω στο safe mode των win 10 με την επιλογη shift+επανεκκινηση. Ισως λογω λανθασμενων επιλογων οταν προσπαθησα να επανελθω στην κανονικη λειτουργεια αυτο εξακολουθει και μπουταρει στο safe mode. Σημειωταιον οτι σε αυτη την κατασταση, δεν λειτουργει η επιλογη win+R για να μπω στο system configuration και να ξετικαρω την επιλογη safe mode booting που θα ηταν ευκολη επιλογη για εμενα. Με την πρωτη επιλογη εχω χαθει μεσα απο τις επιλογες της και δεν μπορω να τα καταφερω.

Please help.

9 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Γιαννη,δε μπορεις να πας στο εικονιδιο της αναζητησης των windows και να πληκτρολογησεις msconfig μετα κλικ στο "παραμετροι συστηματος".Πας μετα στο "εκκινηση υπολογιστη",αποεπιλεγεις την "Ασφαλη εκκινηση",πατας ΟΚ κι αυτο ηταν!!

Yannis Papadomichelakis απάντησε πριν 7 έτη

Συνεχεια στο προβλημα....

Ευχαριστω Δημητρη για την αμεση απαντηση.

Τελικα βρηκα την επιλογη για να ξετικαρω την επιλογη ασφαλης εκκινησης, αλλα οταν εκανα επανακκινηση το προβλημα εγινε μεγαλυτερο, γιατι οταν εκανα restart το pc μετα απο αρκετη ωρα σταματα σταματα στην φαση που εμφανιζεται στην οθονη η φωτο εκκινησης με μονο τα εικονηδεια στην κατω δεξια γωνια, της εκκινησης, συνδεσης στο ιντερνετ και ηχου.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Δοκίμασε να κάνεις επιδιόρθωση των Windows χωρίς format. Ο οδηγός αναφέρει τα Windows 7 και 8, αλλά θα λειτουργήσει και για τα Windows 10.

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Επίσης στα σχόλια του οδηγού,γράφει οτι η επιδιόρθωση στα 10ρια γίνεται με τον ίδιο τρόπο για τα 8

#givemehercules YOLO απάντησε πριν 7 έτη

Παιδιά έχω το ίδιο πρόβλημα και έξτρα οτι  αφου εχω εγκλωβιστει στο safe mode  δεν με αφήνει να μπω στο admin χρηστη και μπαινω μονο απο guest (windows 10 dell ) . Βοηθεια θελω ναβγω απο το safe mode !!!

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Όπα ... όλες οι παραπάνω απαντήσεις δεν σε βοηθούν καθόλου ??

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Με ποιό τρόπο μπήκες σε Safe Mode ? Δες τις ενότητες α) Ασφαλής λειτουργία στα windows 8/8.1..... και β) "Επανεκκίνηση σε Ασφαλή λειτουργία στα....."
Είναι κάπου στη μέση του άρθρου.
https://www.pcsteps.gr/19442-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1-windows-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC/

Πέτρος Κωσταδήμας απάντησε πριν 7 έτη

γεια σας!διαβαζοντας το αρθρο σας σχετικα με το MSConfing και μη εχοντας γνωσεις πανω στο θεμα εκανα οτι ακριβως γραφετε κατα γραμμα!!!εχω προβλημα ομως τωρα.Εχει αλλαξει ολο το συστημα,εχει βγαλει την φωτογραφια μου και απο κατω μου ζηταει τον κωδικο εισοδου τον οποιο πληκτρολογω αλλα δεν τον αναγνωριζει,δεν εχει συνδεση στο internet μου λεει ενω υπαρχει το βελακι εχει γινει 5 φορες μεγαλυτερο απο οτι ηταν και μπορω να κανω μονο τερματισμο και επανεκκινηση,μπηκα στα bios μπας και καταφερω να επιστρεψω δεν πειραξα τιποτε και τωρα εχω μπλοκαρει.πως επανερχεται η προηγουμενη κατασταση????ευχαριστω!!!

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Γειά σου Πέτρο !! Καλύτερα να κάνεις δική σου ερώτηση [[εγώ δεν ανήκω στο PCsteps]].
Εγώ θα δοκίμασα "Επαναφορά Συστήματος" σε προηγούμενη ημερομηνία ,και μετά "Επιδιόρθωση των Windows χωρίς format". Όπως προτείνει ο Άγγελος Κυρίτσης πιό πάνω.
https://www.pcsteps.gr/195-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-windows-7-8-system-restore/