Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΕξωτερικη καρτα γραφικων για λαπτοπ
KoGaMa Gamer ρώτησε πριν 3 έτη

Γεια σας. Το λαπτοπ μου (Lenovo Thinkpad T420) εχει ΧΑΛΙΑ καρτα γραφικων, intel hd 3000 32mb vram, ενω το χρησιμοποιω κυριως για Gaming. Δεν παιζω απαιτητικα παιχνιδια, γιατι δεν μπορω, αλλα μεχρι και το Roblox δεν το παιζει και πολυ καλα. Με τα lowest settings παιζει με περιπου 30 fps.Το Kogama, χωρις fullscreen, με αναλυση εμ δεν ξερω ποσο ακριβως, παντως πιο μικρο απο 1280x720p, παιζει με 60fps. Οταν βαζω fullscreen, παει 30fps που για το Kogama , δεν ειναι τοσο playable. Γιαυτο θελω να συνδεσω μια εξωτερικη καρτα στο λαπτοπ μου, χρησιμοποιωντας "V 8.0 EXP GDC Most Laptop Video Card Dock PCI-E Expresscard External Independen" απο αυτο το link, καθως ειναι η πιο φτηνη που βρηκα Laptop Video Card Dock. Το λαπτοπ μου εχει θυρα Express Card οποτε θα μπορεσει να συνδεθει. Τα μονα πραγματα που χρειαζομαι, ειναι η καρτα γραφικων και το "V 8.0 EXP GDC Most Laptop Video Card Dock PCI-E Expresscard External Independen", η θα χρειαστω και τροφοδοτικο? Τι καρτα προτινετε για οχι τοσο απαιτητικο gaming, Fall guys, Minecraft, Fortnite, και το ΠΟΛΥ gta 5. Δεν θελω να παει high settings με 60 fps, με τα medium  35-40 fps μια χαρα ειμαι. Το gta 5 το παιζω και με lowest, φτανει να εχει σκιες και ειμαι Ok. Αν θελετε αλλες πληροφοριες η λεπτομεριες πειτε μου.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα, αυτό το εγχείρημα δεν είναι απλό και δεν είμαστε σίγουροι ότι θα λειτουργήσει...μπορείς να ρίξεις μία ματιά εδώ. Πάντως καλύτερα να πάρεις ένα νέο laptop παρά να μπλέξεις με κάτι τέτοιο...

KoGaMa Gamer απάντησε πριν 3 έτη

Το dock, η θηκη, και το τροφοδοτικο θα ειναι μεσα στη συσκευασια? Επισης τι καρτα γραφικων προτινετε που να ειναι λιγο παλια ωστε να ειμαι λιγο πιο σιγουρος οτι θα ειναι συμβατη με το λαπτοπ μου?

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Από ότι είδα δεν υπάρχει κάποιο τροφοδοτικό στην πρόταση που αναφέρεις. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις μία κάρτα γραφικών όπως αυτή ή αυτή...σε κάθε περίπτωση το όλο εγχείρημα έχει ρίσκο..