Βαγγέλης Τζαχρήστας ρώτησε πριν 7 έτη

Γεια σας.ενδιαφερομαι να αγορασω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο απο 1Tb το ελαχιστο.τι πρεπει να κοιταξω και αν μπορειτε να μου προτεινεται καποιον?

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Γεια σου Βαγγέλη,
Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο να κοιτάξεις όσον αφορά τους εξωτερικούς δίσκους. Όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν υποστηρίζουν USB 3.0. Κάποια λίγα μοντέλα με USB 3.1 είναι ακόμα υπερβολικά ακριβά, και οι περισσότεροι υπολογιστές δεν έχουν ακόμα USB 3.1.
Στη χωρητικότητα του 1TB δεν υπάρχει κάποια μελέτη όσον αφορά την αξιοπιστία ανά μάρκα, και ακόμα και αν υπήρχε οι διαφορές είναι γενικά χαμηλές.
Θα σου πρότεινα αυτόν γιατί έχω κι εγώ WD και έχουν αρκετά καλό software μαζί. Δεν γνωρίζω τι software έχουν άλλες μάρκες.

Βαγγέλης Τζαχρήστας απάντησε πριν 7 έτη

Γεια σου Αγγελε και ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.θα παραγγειλω αυτο που μου προτεινες.θα κανω και αλλη ερωτηση για σκληρο δισκο σε σταθερο υπολογιστη η ssd.τι στοιχεια πρεπει να σου αναφερω για να με καθοδηγησεις?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Γράψε απλά μέχρι πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις και τι χωρητικότητα σε ενδιαφέρει.

Βαγγέλης Τζαχρήστας απάντησε πριν 7 έτη

Αγγελε για αυτον εδω συμφωνεις που ειναι 2TB?http://www.e-shop.gr/exoterikos-skliros-western-digital-wdbwlg0020hbk-elements-desktop-2tb-usb30-p-PER.303078