Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Αγορά ΥπολογιστήΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Peter Christou ρώτησε πριν 3 έτη

Γεια σας θα ήθελα αν μπορείτε να μου βρείτε ένα επαγγελματικό μικρόφωνο για το gaming pc που έχω να έιναι καλής ποιότητας και να αντέχει γιατί, καθώς το θέλω για απαιτητικά παιχνίδια όπως το Grand Theft Auto V και άλλα, για βίντεο στο YouTuBe ή livesteam πολύ βασικο και θα έλεγα και για να μπορώ να μιλάω με φίλους σε κλήσης. Να είναι καλής ποιότητας και να αντέχει δεν με ενδιαφέρει το κόστος καθώς ψάχνω ένα κάλο μικρόφωνο. Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο μικρόφωνο?

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα Πέτρο

Για να προτείνουμε κάτι συγκεκριμένο, πρέπει να μας πεις το budget σου. Επίσης, σε ενδιαφέρει κάποιο USB μικρόφωνο ή κάποιο θα σε συνδεθεί πάνω σε κάρτα ήχου;

Peter Christou απάντησε πριν 3 έτη

Θέλω να συνδέεται πάνω σε μια κάρτα ήχου που έχω αγοράσει που είναι αυτή:https://www.e-shop.gr/creative-sound-blaster-x7-usb-dac-desktop-amplifier-with-bluetooth-p-PER.540292?lkws_11754=6089a774-5811-3500-6d3e-da0f2e15ded8 πάνω σε αυτή θέλω να συνδέεται.Όσο για το budget να είναι λίγο top ή καλό δεν ξέρω τι σημαίνει ακριβώς αλλά φτάνει να κάνει τη δουλεία που σας είπα πιο πάνω.

 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε αυτό. Μετά φυσικά υπάρχουν καλύτερες λύσεις όσο ανεβαίνεις σε κόστος.

Η κάρτα ήχου σου πάντως αναφέρει πως έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο, οπότε θα μπορούσες να το δοκιμάσεις. Αν και δεν νομίζω να έχει κανά τρελό αποτέλεσμα.